Kars'ta Trafik Kazasi Açiklamasi 4 Yarali

Kars’ta iki otomobilin çarpistigi kazada 4 kisi yaralanirken, kazaya karisan araçlardan birinin kopan tekeri metrelere uzaga firladi.

Kars'ta Trafik Kazasi Açiklamasi 4 Yarali
Kaza Istasyon Mahallesi Ünal Özgödek Caddesi’nde meydana geldi. Seyir halindeki 2 otomobil kafa kafaya çarpisti. Kazada araçlarda bulunan 4 kisi yaralandi.

Kazayi gören vatandaslar durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine AFAD, itfaiye ve saglik ekipleri ve polis sevk edildi.

Olay yerine gelen AFAD ve itfaiye ekipleri araçlarda sikisan yaralilari çikararak saglik ekiplerine teslim etti. Yaralilara ilk müdahaleleri olay yerinde yapildi.

Yaralilar daha sonra ambulanslarla sehirdeki hastanelere sevk edildi. Hastanelerde tedavi altina alinan yaralilardan 1’inin durumunun agir oldugu ögrenildi.

Trafik ekipleri bir süre caddeyi trafige kapatirken, olay yerine gelen çekiciler kazaya karisan otomobilleri olay yerinden kaldirdi. Araçlardan birinin arka tekerinin kopmasi kazanin siddetini gözler önüne sererken, tekeri kopan otomobil elektrik diregine çarparak durdu. Kaza ile ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA