Aksiyon Filmlerini Aratmayan Gece Açiklamasi Kavga Ve Kaçan Aracin Kovalanma Anlari Kamerada

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde meydana gelen trafik kazasindan sonra taraflar arasinda kavga çikti. Polisin kavgayi ayirmak için müdahale ettigi esnada araçla kaçmak isteyen bir sahsin aracinin tekerleklerine emniyet güçleri ates açti. Sahis, patlak tekerleklerle taksi duragina çarparak durabildi. Aksiyon filmlerini aratmayan gecede 2 kisi kazadan 1 kisi darptan yaralanarak hastaneye kaldirilirken 2 kisi ise gözaltina alindi.

Aksiyon Filmlerini Aratmayan Gece Açiklamasi Kavga Ve Kaçan Aracin Kovalanma Anlari Kamerada
Olay saat 02.00 siralarinda Izmit Karabas Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre S.A. kontrolündeki 41 K 9607 plakali pikap, cadde üzerinde seyrederken ani fren yapan 41 AOM 612 plakali motosiklete çarpti. Çarpmanin etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü ve yaninda bulunan kisi yaralandi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi.

Yarali motosiklet sürücüsünün babasiyla kavga çikti

Olay sonrasi pikap sürücüsü S.A. araçtan inerek yaralilari ayaga kaldirmaya çalisti. Bu sirada babasini arayan yaraliya telefonu kapattirmaya çalistigi görüldü.

S.A. ve olay yerine gelen yakinlari ile yaralinin babasi arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyümesiyle tartisma kavgaya dönüstü. Yasanan arbedede tekme ve yumruklar havada uçustu. O anlar, kameralara yansidi.

Önce ambulansa sonra bekçilerin üzerine sürdü

Bu esnada olay yerine gelen polis ekipleri taraflari ayirdi. Polisin gelmesiyle pikap sürücüsünün arkadasi A.A. olay yerinden araçla kaçmaya çalisti. A.A., kaçmaya çalisirken önce ambulansa çarpti ardindan bekçilerin üstüne araci sürdü. Bir bekçi, son anda kaçarak yaralanmaktan kil payi kurtuldu. Kaçmasini engellemek için emniyet güçleri tekerleklere çok sayida ates ederek durdurabildi.

2 kisi kazadan, 1 kisi darptan yaralandi

Tekerlekleri patlamis halde kaçmaya çalisan sürücü taksi duragina çarparak durabildi. Sahsin, kaçmaya çalisma ani ve tekerleklerine ates açildiktan sonra taksi duragina çarpma anlari saniye saniye kameralara kaydoldu. Araç sürücüsü S.A. ve araci kaçirmaya çalisan A.A. olay yerinde yakalanarak gözaltina alinirken motosiklet sürücüsü, motosikletteki yolcu ve darp edilen baba ambulansla çevre hastanelere kaldirildi.

Cadde 2 saat trafige kapatildi

Olay yerine gelen çekici marifeti ile tekerlekleri patlayan pikap ve motosiklet yoldan kaldirildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismalarinin ardindan yaklasik 2 saat trafige kapanan cadde yeniden trafige açildi.

Polis konuya iliskin genis çapli sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA