TEDAS Elektrik Ariza Ihbar Uygulamasi Sosyal Medyada Türkiye Gündeminde

Türkiye Elektrik Dagitim A.S (TEDAS) Genel Müdürlügü, 8 Mayis’ta lansmani yapilarak vatandaslarin kullanimina sunulan “TEDAS Elektrik Ariza Ihbar” uygulamasinin kullaniminin yayginlastirilmasi ve bilinirliginin artirilmasi amaciyla sosyal medyada “#KesintisizEnerjininKolayYolu” etiketi ile etkinlik gerçeklestirdi.

TEDAS Elektrik Ariza Ihbar Uygulamasi Sosyal Medyada Türkiye Gündeminde
TEDAS Elektrik Ariza Ihbar Uygulamasi, 8 Mayis’ta Ankara bir otelde düzenlenen lansmanla vatandaslarin hizmetine sunulmustu. Lansmanin ardindan uygulamanin vatandaslar tarafindan kullaniminin yayginlastirilmasi amaciyla çesitli iletisim faaliyetleri yürüten TEDAS, sosyal medyada etiket çalismasi gerçeklestirdi. TEDAS çalisanlarinin katilim sagladigi, çok sayida sosyal medya kullanicisinin da destek verdigi çalismada, “#KesintisizEnerjininKolayYolu” etiketi kullanildi. Etiket kisa sürede sosyal medyada Türkiye gündemine girdi.

“Amacimiz ülkemizin her kösesine kesintisiz enerji saglamak”

Etiket çalismasina ve uygulamaya iliskin degerlendirmelerde bulunan TEDAS Genel Müdürü Ömer Sami Yapici, “Kurumumuz tarafindan sektörümüzün çati kurulusu ELDER’in de destekleriyle gelistirmis oldugumuz Elektrik Ariza Ihbar Uygulamasinin kullaniminin yayginlastirilmasi ve bilinirliginin artirilmasi amaciyla çesitli iletisim faaliyetleri yürütmekteyiz. Bugün TEDAS ailesinin Sosyal Medya Elçileri ile Twitter’da Hashtag çalismasi gerçeklestirdik. Temel amacimiz, kurumumuzun öz kaynaklariyla vatandaslarimizin kullanimina sunmus oldugumuz uygulamamizin bilinirligini artirmak ve kullanimini yayginlastirarak ülkemizin her kösesine kesintisiz enerji arzi saglamak. Uygulamamiz sayesinde vatandaslarimiz artik elektrik arizalarina iliskin ihbarlarini kolay bir sekilde iletebilecekleri gibi ayni zamanda; ihbarin takip ve sorgulamasi, abone ve tesisat eklenmesi ile planli elektrik kesintilerinin takibini de uygulamamiz üzerinden gerçeklestirebilecekler. Vatandaslarimizi uygulamamiza gösterdikleri ilgiden dolayi çok memnunuz. Vatandaslarimizdan aldigimiz geri bildirimler de çok olumlu. Uygulamamizin kullaniminin yayginlastirilmasi amaciyla iletisim ve tanitim faaliyetlerimize önümüzdeki süreçte de devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA