Selçuklu Egitim Yatirimlarina Bir Yenisini Daha Ekliyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Sizma Mahallesi’ne kazandirilacak olan 8 derslikli okul insaatinda incelemelerde bulundu. Yeni egitim döneminde bitirilmesi planlanan okul insaatinda yüzde 80 tamamlanma oranina ulasildi.

Selçuklu Egitim Yatirimlarina Bir Yenisini Daha Ekliyor
Türkiye’de örnek projelerle egitim yatirimlarini sürdüren Selçuklu Belediyesi, Sizma Mahallesi’ne deger katacak önemli bir yatirimi daha hayata geçiriyor. 1585 metrekare alanda insa edilen ve içerisinde 8 derslik, fen, resim ve müzik dersligi, laboratuvar, spor salonu, kütüphane ve çok amaçli salon bulunacak okul insaatinda imalat çalismalari araliksiz devam ediyor. Sizma Mahallesi’nin egitim alanindaki önemli bir ihtiyacini karsilayacak olan okulda yüzde 80 tamamlanma oranina ulasilirken çalismalarin kisa süre içerinde tamamlanmasi planlaniyor.

“Selçuklu’da egitimin her zaman yanindayiz”

Selçuklu Belediyesi olarak egitimin her zaman yaninda olduklarini ve egitim yatirimlarina öncelik verdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, "Ilçemize bugüne kadar birçok modern okul, kapali spor salonlari, suni çim sahalar, kütüphaneler kazandirirken okul disi ögrenme ortamlari ile de çocuklarimizin gelisimine katki sunuyoruz. Merkezde oldugu gibi merkez disindaki mahallelerimizde de egitim noktasinda elimizden geleni yapmak için gayret ediyoruz. Sizma Mahallemize kazandiracagimiz 8 derslikli okul insaatinda sona yaklastik ve çalismalarimiz araliksiz sürüyor. Amacimiz yeni egitim döneminde okulumuzu ögrencilerimizin ve egitim camiamizin hizmetine sunmak. Sizma Ilkokulumuz tamamlandiginda mahallemize deger katarken egitim alaninda da önemli bir boslugu doldurmus olacak. Okulumuzun Sizma’ya ve egitim camiamiza hayirli olmasini diliyorum“ dedi.

Kaynak: İHA