Bayrakli Belediyesi Kurban Bayrami'na Hazir

Bayrakli Belediyesi ekipleri, yaklasan Kurban Bayrami öncesi Dogançay’daki kurban satis yerinde hazirliklarini tamamladi. Zabita, veteriner isleri, temizlik, park ve bahçeler ile fen isleri müdürlüklerinde görevli ekipler, denetim ve kontrolleri yapti. Türkiye’nin birçok ilinden Bayrakli’ya gelen saticilara elektrik, su, tuvalet, dus, ilaçlama ve temizlik gibi konularda hizmet veriliyor.

Bayrakli Belediyesi Kurban Bayrami'na Hazir
Kurban Bayrami öncesi Bayrakli Belediyesi Zabita Müdürlügü koordinesinde Dogançay kurban satis yerinde yürütülen çalismalar çerçevesinde ilgili birimlerde görevli ekipler, gerekli hazirliklarini tamamladi. Saticilarin kullanimi için alanda bulunan sabit banyo ve tuvaletler düzenli olarak temizlenirken, 24 saat sicak su ve elektrik hizmeti veriliyor. Belediye ekipleri, ayrica günlük su kullanimlari için de tankerler araciligiyla satis ve kesim alanina su tasiyor. Izmir Büyüksehir Belediyesi ilaçlama ekibi kurban satis yerini her gün bulasici hastaliklara ve haserelere karsi düzenli olarak dezenfekte ediyor. Ilçe tarim müdürlügü ve Bayrakli Belediyesi Veteriner Isleri Müdürlügü ekipleri de hayvanlarin yas, saglik belgeleri, küpeleri, pasaportlari, sevk islemleri gibi konularda kontroller yapiyor. Toplum sagligi için düzenli olarak alani temizleyen belediye ekipleri, sik sik da sulama yapiyor.

Sevgi Yolu’ndan Dogançay’a ücretsiz servis

Bayrakli Belediyesi, bayram süresince Dogançay kurban satis ve kesim alanina gitmek veya kabir ziyareti yapmak isteyen vatandaslar için de ücretsiz servis imkani sagliyor. Kurban satis ve kesim alanina gidecek vatandaslar, Bayrakli Sevgi Yolu Atatürk heykeli önünden arife gününe kadar 13.00 ile 17.00 saatleri arasinda ücretsiz servislerden yararlanabilecek. Bayramin 1 ve 2’nci günü de ayni yer ve saatlerde Dogançay Mezarligina ücretsiz servis hizmeti verilecek.

Nöbetçi ekipler bayramda görevde olacak

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, “Ekiplerimizle bayram öncesi kurban satis ve kesim yerlerinde hazirliklarimizi tamamladik. Nöbetçi ekiplerimiz de bayram süresi boyunca alanda görev yapmaya devam edecek. Vatandaslarimiz gönül rahatligiyla alisverislerini yapabilirler” dedi.

Kaynak: İHA