Sinava Girecegi Okulu Bulamadi, Sinirlenip Sinav Giris Kagidini Yirtti

Adana’da Yüksekögretim Kurumlari Sinavi için 1 dakika kala yanlis okula gelen genç sinirlenerek giris kagidini yirtarak uzaklasti.

Sinava Girecegi Okulu Bulamadi, Sinirlenip Sinav Giris Kagidini Yirtti
Ülke genelinde oldugu gibi Adana’da da üniversite adaylarinin katildigi Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nin (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) bugün 10.15 itibariyle basladi.

Sinavin gerçeklestirilecegi binalara saat 10.00’dan sonra adaylar alinmadi. Adana’da kapilarin kapanmasina 5 dakika kala sinava girecek adaylar kosarak içeri giris yapti. Sinava girecegi okulu bulamayan bir genç ise yanlis okula geldigi için sinava alinmadi. Okul önündeki vatandaslar sinava 1 dakika kala yanlis okul önüne gelen genç için yardimci olmak isteseler de okulun uzak bir noktada oldugunu ögrenince ögrenciyi teselli etti.

Ismini açiklamayan yanlis okula gelen genç, “Ben Kabasakal’da oturuyorum. Beni Yüregir’e yönlendiriyorlar. Böyle bir sey olur mu? Bizim orada bir sürü okul var” diyerek sinav giris kagidini yirtarak bölgeden uzaklasti.

Öte yandan, kent genelinde birçok noktada polis ekipleri sinava geç kalan veya okulu bulamayan ögrencileri okullarina ulastirdi.
Kaynak: İHA