Rize Valiliginin Çay Sokagi Projesi'ne Rekor Bagis
Çayeli Bakir Isletmeleri (ÇBI), Rize Valiligi öncülügünde baslatilan “Çay Sokagi” projesine 5 milyon lira degerinde rekor bagista bulundu.

Vali Çeber, devam eden Çay Sokagi Projesi için çok anlamli bir bagisin yapildigini ifade ederek, “Çay Sokagi kampanyamiz devam ediyor. Bugün de çok anlamli bir bagis için Çayeli Bakir Isletmeleri yanimizda. Valilik yaptigim 5 yillik süre içerisinde hangi sosyal proje olursa olsun hep yanimizda oldular. Bugün de Çay Sokagi kampanyasi için bize çok anlamli bir bagista bulundular. Kendilerine tesekkür ediyorum. Ilimizde Çayeli Bakir gibi bir isletmenin varligindan, ticari basarilarinin yani sira sosyal alanlarda göstermis olduklari hassasiyetten çok memnun oldugumu ifade etmek isterim” dedi.
Çayeli Bakir Isletmeleri Genel Müdürü Murat Güresçi ise, “Bize bu firsati verdiginiz için tesekkür ediyoruz. Yasanan afet sonrasi yaralarin sarilmasi için bizde kendimizi sorumlu hissediyoruz. Inanabildigimiz ve gönlümüzün rahat oldugu bir projeye destek vermemizi sagladiginiz için de ayrica tesekkür ederiz” diye konustu.
Vali Çeber, ayrica bugüne kadar ilimizde baslatilan sosyal projelere vermis oldugu destekten dolayi yazmis oldugu tesekkür mektubunu Çayeli Bakir Isletmeleri Genel Müdürü Murat Güresçi’ye verdi.
