Yesil Mahalle'de Sokak Çalismasi Devam Ediyor

Nazilli Belediyesi ekipleri tarafindan Yesil Mahalle 1859 Sokak devaminda sürdürülen çalismalarda yaklasik 13 bin 120 metrekare alana parke tasi serme faaliyetlerine baslandi.

Yesil Mahalle'de Sokak Çalismasi Devam Ediyor


Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Yesil Mahalle 1859 Sokak devaminda parke tasi serme çalismalarina basladi.



Çalismalarda Asim’in Nesli Imam Hatip Lisesi’nin batisinda 5 bin 960, kuzeyinde 2 bin 510 ve 819 Sokak devaminda 4 bin 650 metrekare yeni yol açilarak parke tasi sermeye hazir hale getirildi.



Kilit parke tasi serme faaliyetlerinin en kisa sürede tamamlanacagini dile getiren Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Yesil Mahallemiz son yillarda Nazillimizin en fazla yeni nüfus alan noktalarindan biri. Her gün binlerce kisinin kullanacagi bu alanda tas serme faaliyetlerimizi baslattik. Allah’in izniyle en kisa sürede çalismalarimizi tamamlayip yolumuzu açacagiz” dedi.

Kaynak: İHA