Side Kültür Evi'nde Sanat Rüzgari Esti

Doga Fotografi Sanatçisi Teberik Kölgeli, yurtiçi ve yurtdisinda çektigi 40 fotograftan olusan “Doga Askina” adli fotograf sergisinin açilisini Manavgat Belediyesi Side Kültür Evi’nde gerçeklestirdi.

Side Kültür Evi'nde Sanat Rüzgari Esti
Teberik Kölgeli’nin resim sergisinin açilisina Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen’i temsilen baskan yardimcilari Levent Ardiç, Ismail Hakki Ödevoglu ile meclis üyeleri ve birim müdürleri de katildi.

Side’nin essiz güzelligiyle bütünlesen fotograflari serginin ilk gününde çok sayida yerli ve yabanci turist de ziyaret etti. Teberik Kölgeli’nin ölümsüzlestirdigi anlar, sanatseverler tarafindan büyük begeni topladi. Fotograf sanatçisi Teberik Kölgeli, doga ve Manavgat asigi oldugunu ifade ederek sanata ve sanatçiya her zaman destek veren Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen ve ekibine tesekkür etti. Manavgat Belediyesi Baskan Yardimcisi Ismail Hakki Ödevoglu ise, Manavgat Belediyesi’nin kültür ve sanat bulusmalarinin hiz kesmeden devam edecegini belirtti.

Kaynak: İHA