Yüzlerce Modifiye Araç Tutkunu Baskent'te Bir Araya Geldi

Yüzlerce modifiye araç ve on binlerce motor sporu tutkunu Ankara’nin Kahramankazan ilçesinde bulustu.

Yüzlerce Modifiye Araç Tutkunu Baskent'te Bir Araya Geldi
Kahramankazan Belediyesi sponsorlugunda ‘Yeralti Fest’ kulübünün düzenledigi modifiyeli araç etkinligi 10-11 Haziran tarihlerinde Kahramankazan’da düzenleniyor. Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz’un katilimiyla düzenlenen etkinlikle, Türkiye’nin farkli illerinden 300’ü askin süpersports, klasik ve modifiyeli profesyonel drift araçlari, 50 bine yakin modifiyeli araçseverlerle bulustu.

“Togg geldigi için arkadaslarimiz da çok mutlu oldular, gurur duydular”

Etkinlik alanina Türkiye’nin yerli ve milli araci Togg’la gelen Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, “Modifiyeli araçlarla ugrasan kardeslerim ‘Baskanim Togg’u da davet edelim, acaba aramiza katilir mi’ dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakani Mehmet Fatih Kacir’a ve öncesinde de Bakan Mustafa Varank’a söyledik ve Togg da geldi. Arkadaslarimiz da çok mutlu oldular, gurur duydular. Biz bu etkinligi ikinci defa yapiyoruz. Geçtigimiz sene bu gençlere bunu sokaklarda her gece yapmayin, yilda 1 defa yapin, gelin Kahramankazan’da yapin ve biz size güvenli bir ortam ayarlayalim’ dedik. Geçen sene burada yaklasik Türkiye’nin degisik yerlerinden 250 tane araç geldi ve 35 bin seyirciyi bu alanda misafir ettik” dedi.



“Modifiye gerçekten tutkudur, insan girdikten sonra vazgeçemiyor”

Herkesten farkli olarak bir araç yapmak için vosvos marka araci kullanmak istediklerini ifade eden Ergün Yildirim, “Herkes standart bir araç yapiyor. Ben de bunlardan farkli bir araç yapmak istedim. Birazda eskiden kalan vosvos tutkunlugu vardi. Herkes ayni araçlari modifiye yaparak bir sey yapmaya çalisiyor. Bu vosvos tutkunlugunun üstüne bir vosvos yapayim dedim. Ankara’da hatta Türkiye’de tek olmasini istedim. Ondan sonra böyle bir araç ortaya çikardim. Modifiye gerçekten tutkudur, insan girdikten sonra vazgeçemiyor” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA