MHP Lideri Bahçeli'den MKE'deki Patlamada Sehit Olan Isçilerin Ailelerine Bassagligi Mesaji

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli, Makine ve Kimya Endüstrisi (MKE) Roket ve Patlayici Fabrikasi’nda meydana gelen patlamada sehit olan isçilerin ailelerine bassagligi mesaji yayimladi.



MHP Lideri Bahçeli sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda sabah saatlerinde MKE Roket ve Patlayici Fabrikasi’nda meydana gelen patlamada sehit 5 isçiye bassagligi diledi. Konuyla ilgili adli ve idari sorusturmanin baslatildigini belirten Bahçeli, mesajinda su ifadelere yer verdi:

“MKE Kurumuna bagli olan ve Ankara Elmadag’da kurulu bulunan Roket ve Patlayici Fabrikasi’nin dinamit lokumu hazirlama bölümünde bugün meydana gelen müessif ve siddetli patlamada maalesef bes isçimiz sehit düsmüstür. Acimiz gerçekten de büyüktür. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikatin baslatilmasinin yani sira, ilk etapta patlamanin kimyasal tepkimeden kaynaklandigi da açiklanmistir. Bu vesileyle hayatlarini kaybeden isçilerimize Cenab-i Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, kederli ailelerine, mesai arkadaslarina sabir ve bas sagligi diliyorum. Mekanlari cennet olsun diyorum.”
Kaynak: İHA