Ermas Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Sevinci

Mugla’nin Ula Ilçesi’nde 2014 yilinda hayirsever Hüseyin Ercan varisleri tarafindan yaptirilarak egitim ögretime baslayan Ermas Mermer Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecani yasandi. Törende konusan Emas Madencilik Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Ercan, “Ögrencilerimizi gelecege hazirlamak için daima sorumluluk üstlenecegiz” diyerek gençlerin kendilerini iyi yetistirmesini istedi.

Ermas Anadolu Lisesi'nde Mezuniyet Sevinci
“Insanlik için faydali bireyler olarak yetiseceginize inaniyorum”

Mezuniyet töreninde Mugla Hüseyin Ercan Ermas Mermer Anadolu Lisesi ögrencilerine hitap ederek ögrencilerle deneyimlerini paylasan Ermas Madencilik Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Ercan, “Gençliginizin altindan kalkamayacagi hiçbir engel yok. Her birinizin insanlik için faydali bir birey olarak yetiseceginize yürekten inaniyorum. Bizler de sevgili babamiz Hüseyin Ercan’in mirasini sahiplenerek sizin gibi daha nice ögrencimizi gelecege hazirlamak için daima sorumluluk üstlenmeye devam edecegiz” dedi.

Dünyada en önemli ve en degerli yatirimin insana dolayisiyla egitime yapilan yatirim oldugunu bu nedenle firma olarak egitime büyük önem verdiklerini kaydeden Mustafa Ercan, mezun olan gençlere, kendilerini her zaman bu okulun bir parçasi olarak görmelerini istedi.

Hayatin aslinda bir sinav oldugunu ve insanoglunun dogumdan itibaren sinavlari asarak bir yerlere geldigini ifade eden Ercan, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevgisi ve degerleriyle yetisen her nesil umut vaat eder. Gençliginizin altindan kalkamayacagi hiçbir engel yok, bunu daima hatirlayin. Sizlerin bu emeklerin hakkini vereceginize, her birinizin insanlik için faydali bir birey olarak yetiseceginize yürekten inaniyorum. Mezun olsaniz da; okulunuzla ögretmenlerinizle baginizi sürdürmeye ve kendinizi her zaman bu okulun bir parçasi olarak görmeye devam etmenizi rica ediyorum” ifadelerini kullandi.

“Babamiz Hüseyin Ercan’in mirasini sahiplenerek sorumluluk üstlenmeye devam edecegiz”

Duygusal anlarin da yasandigi mezuniyet töreninde, Ermas Sirketler Grubu olarak egitim camiasini desteklemeyi ve ülkemizin gelecegine yatirim yapmayi her seyin üstünde tutuklarini ifade eden Mustafa Ercan, “Rahmetle andigimiz sevgili babamiz Hüseyin Ercan, maddi ve manevi kalkinmanin ancak egitim ve ögretimle saglanabilecegine inanirdi. Bizler O’ndan bizlere miras kalan bu anlayisi sahiplenmeye ve kendisinin ismini yasatan okulumuzun, sizin gibi daha nice ögrencimizi gelecege hazirlamasi için daima sorumluluk üstlenmeye devam edecegiz” diye konustu.

Ula Belediye Baskani Özay Türkler, Ula Ilçe Milli Egitim Müdürü Deger Topuz, okul idarecileri ve velilerin de katildigi tören, ögrencilere mezuniyet belgelerinin verilip hatira fotograflari çekilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA