Çocuk Üniversitesinden Yilsonu Gösterisi

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi 2022-2023 egitim-ögretim yilini basarili sekilde tamamladi. Bünyesinde egitim gören ögrenciler tarafindan hazirlanan yilsonu gösterileri aileler ve katilimcilar tarafindan büyük cosku ile izlendi.

Çocuk Üniversitesinden Yilsonu Gösterisi
Düzce Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü Çocuk Üniversitesi ögrencileri, düzenlenen yilsonu etkinligi ile mezuniyetlerini kutladi. Düzce Belediyesinin egitim-ögretim alaninda en önemli birimlerinden biri olan ve yüzlerce ögrenciye birçok alanda kurs ve egitim veren Çocuk Üniversitesi, 2023 yilini basari ile tamamlayan ögrenciler için etkinlik düzenledi.

Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce Belediye Baskan Yardimcilari Hasan Günden ve Oya Kocaman basta olmak üzere Il Milli Egitim Müdürü Tamer Kirbaç, kurum amirleri ve belediye birim müdürlerinin katildigi etkinligi veliler de keyifle izledi.

Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte çocuk üniversitesi ana sinifi ögrencileri tarafindan bale, halk oyunlari, modern dans, jimnastik, drama ve Koro halinde hazirladiklari gösteriler sahneye yansitilirken, aileler de çocuklarini coskulu alkislarla destekledi.

Yilsonu etkinligi, toplu fotograf çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA