Baskan Alim Isik, Alinur Aktas'i Agirladi

Kütahya Belediyesi’nin ev sahipliginde gerçeklesen Türkiye Saglikli Kentler Birligi 39. Olagan Meclis Toplantisi’na katilmak üzere kente gelen Türkiye Saglikli Kentler Birligi ve Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Belediye Baskani Alim Isik’i makaminda ziyaret etti.

Baskan Alim Isik, Alinur Aktas'i Agirladi
Türkiye Saglikli Kentler Birligi ve Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Türkiye Saglikli Kentler Birligi Encümen Üyeleri Çankiri Belediye Baskani Ismail Hakki Esen, Mus Belediye Baskani Feyat Asya, Ürgüp Belediye Baskani Mehmet Aktürk ve Sandikli Belediye Baskani Mustafa Çöl, Belediye Baskan Prof. Dr. Alim Isik’i makaminda ziyaret etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskanimiz Isik, Baskan Aktas’i ve degerli meclis üyelerini hem Kütahya’da hem de belediyede agirlamaktan onur duydugunu ifade etti.

Türkiye Saglikli Kentler Birligi ve Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas ile Türkiye Saglikli Kentler Birligi Meclis Üyeleri, Kütahya’da olmaktan son derecek memnun olduklarini ifade ederek misafirperverlikleri için Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’a tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA