Anadolu Aydinlar Ocaginin Baskanligina Yeniden Prof. Dr. Ibrahim Öztek Seçildi

Anadolu Aydinlar Ocaginin (AAO) 10 Haziran günü Üsküdar Ögretmenler Evinde yapilan genel kurulunda, yeniden baskanliga Prof. Dr. Ibrahim Öztek seçildi.

Anadolu Aydinlar Ocaginin Baskanligina Yeniden Prof. Dr. Ibrahim Öztek Seçildi
Öztek üyelere tesekkürün ardindan yaptigi konusmasinda, “Geçtigimiz günlerde ülkemizi her alanda ilgilendiren Milletvekili ve Cumhurbaskanligi seçimleri yasadik. Basa bas çekismeli propaganda günlerini AAO’ya yakisir bir sekilde agirbaslilikla izledik. Sonuçlar memleketimize hayirli olsun. Seçimlerin en güzel yönü hos olmayan bir durum yasanmadan sagduyu içinde gerçeklesmis olmasidir. Yalniz giderek artan fakirlik, pahalilik, ekonominin gidisi, dolarin yükselisi, Türk’e düsman yerli ve ithal hainlerin tavir ve davranislari ülkemiz açisindan acil çözülmesi gereken problemlerdir. Son depremin açtigi yaralar ve egitim kurumlarimiza olan etkileri, (online egitim) önemli sorunlar dogurmustur, dogurmaya da devam etmektedir.

Dogudan, Orta Dogu’dan ve Afrika’dan tasinan insanlarin Türkiye’yi doldurmalari, BOP’nin Türkiye’yi isgal planlarinin bir baska parçasi olabilir. Türkiye’nin en acil sorunu budur. Ekonomi ve sosyal saglik problemleri dogrudan bu soruna baglidir. Türkiye kaçkinlar yurdu olmamalidir. Devletimiz, hükümetimiz gereken önlemleri alacaktir. Ancak önceligin bu olmasi gerekiyor diye düsünüyoruz. Yurt disinda okumak için giden gençlerin sayisi yilda 150 bindir. Bu da bizim aleyhimize bir beyin göçüdür. Bu zoraki göç her sorundan önce ele alinmasi gereken bir sorundur ve ivedi çözümü gerçeklestirilmelidir. Türk aydininin da birinci görevi budur. Bu güzel yurdumuza yapilan oyunlara, bunca haine ve düsmanlara ragmen ülkemiz için güzel günlerin gelecegine inancimiz tamdir. Hiçbir dogum sancisiz olmaz” diye konustu.



Anadolu Aydinlar Ocaginin yeni görev listesi söyle:

"Yönetim Kurulu: 1. Prof. Dr. Ibrahim Öztek 2. Em. Dz. Ögr. Alb. Hicabi Meral, 3. Osman Türk, 4. Ibrahim Kop, 5. Ilyas Tekin, 6. Op. Dr. Aydin Özgül, 7. Aynur Saydam, 8. Erol Güler, 9. Kamile Bekdemir, 10. Nizamettin Aras, 11. Hasan Basri Yazici, 12. Sadik Dönmezer, 13. Ali Ihsan Hasanpasaoglu, 14. M. Zeyyad Dogansoy, 15. Irfan Bolat, 16. Muharrem Vedat Eryetis, 17. Recep Sinan Arikan, 18. Hüsamettin Öztürk, 19. Mustafa Coskun, 20. Yusuf Korkmaz, 21. Zübeyir Tolga Çiler, 22. Sinan Akar.

Denetleme Kurulu 1. Hasan Eksioglu, 2. Cemal Çelik, 3. Sevtap Can Tiras, 4. Dr. Behçet Kara, 5. Köksal Cengiz, 6. Aykut Karluvali.

Ilim Ve Istisare Kurulu 1. Prof. Dr. Yümni Sezen, 2. Dr. Zülfikar Özkan, 3. Dr. Sirri Aksu, 4. Sabri Senel, 5. Prof. Dr. Mustafa Yaylaci, 6. Timsal Yildiran Karabekir, 7. Prof. Dr. Ömer Beyazid, 8. Mehmet Özçelik, 9. Mehmet Sadi Polat, 10. Prof. Dr. Lütfü Bas, 11. Sami Çelik, 12. Op. Dr. Ibrahim Ethem Ökçesiz, 13. Galip Ziya Yalçinkaya, 14. Burhan Akgün, 15. Tülay Sezen, 16. Vedat Yenerer, 17. Prof. Dr. Arif Sanli, 18. Mustafa Selçuk Göksu, 19. Mürsel Aslan, 20. Dr. Mustafa Kavlu."
Kaynak: İHA