Tekin, 'Daha Güzel Bir Alapli Için Çalisiyoruz'

Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, Tepeköy Mahallesi’nde halkin hizmetine açilan 4 bin metre kare alana sahip vadi parkta incelemelerde bulundu.

Tekin, 'Daha Güzel Bir Alapli Için Çalisiyoruz'
Zonguldak’in Alapli Belediye Baskani Tekin, gazetecilere yaptigi açiklamada Tepeköy Mahallesi Afet Konutlari yaninda vatandaslarin gezinti, yürüme ve dinlenme; çocuklarin ise oyun ihtiyaçlarini karsilamak için çok güzel bir Aile Parki’ni daha ilçeye kazandirdiklarini söyledi.



Alapli’yi her anlamda daha yasanabilir bir ilçe haline getirmek için gerekli çabayi eksiksiz olarak yerine getirmek için gece gündüz çalistiklarini belirten Tekin, "Biz göreve geldigimizde Ilçemizde vatandaslarimizin gezinti, yürüme ve dinleme çocuklarimizin ise oyun oynayabilecekleri alanlar çok yetersizdi. 9 yilda Sahil Park basta olmak üzere her mahallemize Aile parklari kazandirdik. Kazandirmaya da devam ediyoruz. Bugün yapimini tamamladigimiz ve halkimizin hizmetine açtigimiz Vadi Park bunlardan bir tanesi. 4 bin metre kare alana sahip Parkimizda vatandaslarin gezinti, yürüme ve dinlenme; çocuklarin ise oyun ihtiyaçlarini karsilayacagi çok güzel bir Aile parki oldu. Bu bölgede çok büyük bir ihtiyaci gidermis olduk. Mahallelerimiz de bu tip aile parklari ile ilgi çalismalarimiz olacak. Güzel Alapli’mizi daha yasanabilir bir kent haline getirmek için ciddi bir gayret içindeyiz. Bu anlamda, insana dokunabilecek projeler üretmeye devam edecegiz. Vadi Park Ilçemize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA