Tavuk Dünyasi Görselini Degistirdi

Tavuk Dünyasi, görsel dünyasinda degisiklige gitti. Tavuk Dünyasi CMO’su Ceylan Özmen, “Yeni görsel dünyamizda dünyanin dört bir yanindaki çesitli baharatlarin çesit çesit renklerinden ilham aldik. Bu yeni dünya, baharatlarin canliligi ve renkleriyle insanlarin hayatindaki renkliligi bir araya getirerek yepyeni ve “hayata renk katan” bir görsel zenginlik olusturuyor” dedi.

Tavuk Dünyasi Görselini Degistirdi
Ilk restoranini açtigi 2012 yilindan bu yana, her yil milyonlarca misafiri restoranlarinda agirlayan Tavuk Dünyasi, misafirlerine çok daha renkli ve canli bir deneyim sunma hedefiyle görsel dünyasini yeniledi. ‘Tavuk Dünyasi Hayata Renk Katar!’ marka özünden beslenen yeni görsel kimlik, dünyanin dört bir yanindaki baharatlarin zengin görselligi ve göz kamastirici renklerinden ilham aliyor.

“Baharatlarin canliligi ile insanlarin renkli dünyasini birlestirdik”

Tavuk Dünyasi’nin yeni görsel kimligi ile ilgili açiklamalarda bulunan Tavuk Dünyasi CMO’su Ceylan Özmen, “Hem kendimize hem de müsterilerimize çok daha keyifli bir dünya sundugumuz bu yenilenme ile hayatin sundugu tüm renklere kucak açiyoruz. Tavuk Dünyasi deneyiminin her adiminda misafirlerimizle birlikte hayatin renklerini birlikte kesfedecegimiz yeni bir yolculuga çikiyoruz. Yeni görsel dünyamizda dünyanin dört bir yanindaki çesitli baharatlarin çesit çesit renklerinden ilham aldik. Bu yeni dünya, baharatlarin canliligi ve renkleriyle insanlarin hayatindaki renkliligi bir araya getirerek yepyeni ve “hayata renk katan” bir görsel zenginlik olusturuyor” diye konustu.

Yeni görsel dünya ile müsterilerine her zamankinden daha renkli ve canli bir deneyim sunmayi hedeflediklerini de ifade eden Özmen, herkesi baharatlarin zenginliginden beslenen yeni görsel dünyayi kesfetmek için Tavuk Dünyasi’na beklediklerini söyledi.



Özgün ve sade tasarim

Tavuk Dünyasi’nin 2012 yilinda kurulusundan bu yana gerçeklestirdigi en büyük görsel güncellemesi olan bu yeni kimlik degisimi ile markanin logosu da yenilendi. Yeni logo, dijital dünyanin ihtiyaçlarina uygun sade bir tasarima sahipken, ayni zamanda eglenceli ve samimi tasarim ögeleri içeriyor. Yeni logonun degisime ragmen taninabilir olmasi da Tavuk Dünyasi’nin misafirleri ile kurdugu samimi bagin korunmasini sagliyor.
Kaynak: İHA