Salihli'de Yaz Yüzme Kursu Kayitlari Basladi

Salihli Belediyesi tarafindan ögrencilerin yaz tatilinde yüzme egitimi almalari amaciyla düzenlenen yaz dönemi yüzme kursu kayitlari basladi.

Salihli'de Yaz Yüzme Kursu Kayitlari Basladi
Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi isbirliginde ilçeye kazandirilan Atatürk Spor Salonu Yari Olimpik Yüzme Havuzu, açildigi ilk günden itibaren yüzme ögrenmek isteyen çocuklarin ve gençlerin akinina ugruyor. Salihli’de her yastan insanin yogun ilgi gösterdigi yaz dönemi yüzme kurslari bu yil 3 etapta düzenleniyor.

Atatürk Spor Salonu’nda yapilacak olan ve 6-15 yas grubunda bulunan ögrenciler için düzenlenen yaz yüzme kursunun ilk etabi 20 Haziran-23 Temmuz tarihleri arasinda, ikinci etap 25 Temmuz-20 Agustos tarihleri arasinda, üçüncü etap ise 22 Agustos-10 Eylül tarihleri arasinda gerçeklesecek. Yaz yüzme kursuna katilmak isteyenlerin, Atatürk Spor Salonu’na 1-16 Haziran tarihlerinde 08.30-17.30 saatleri arasinda aylik 450 TL ücret ödeyerek kayit yaptirabilecekleri belirtildi. Uzman egitmenler tarafindan verilecek yüzme kursunda ögrencilerin, yaz ayini eglenceli bir sekilde degerlendirmesi hedefleniyor. Bilgi almak isteyenlerin, 0 541 7146036 ile 0 236 7122956 nolu iletisim hattini aramalari belirtildi.

Salihli’ye kazandirdiklari Atatürk Spor Salonu ve yari olimpik yüzme havuzunun çocuklara ve gençlere birçok farkli spor aktivitesi sundugunu ifade eden Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, açildigi günden itibaren yüzlerce çocugun kurslara katilarak uzman egitmenlerden yüzme ögrendigini söyledi.

Özellikle çocuklarin ve gençlerin sporla iç içe yasamasi için böylesine güzel tesisleri hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyen Baskan Kayda, "Sehrimize kazandirdigimiz uluslararasi standartlara sahip tesislerimizde egitim alan çocuklarimiz, gençlerimiz yarinin sporculari, sampiyonlari olacak insallah. Basta çocuklarimiz, gençlerimiz, olmak üzere herkesi kurslarimiza bekliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA