Safranbolu Belediyesi Egitime Destek Vermeye Devam Ediyor

Safranbolu Belediyesi ile AHI Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasinda protokol imzalandi.

Safranbolu Belediyesi Egitime Destek Vermeye Devam Ediyor
Temizlik Isleri Müdürlügü tarafindan imzalanan protokolde bundan sonra üretilecek yesil çim çit kafeslerin yapimi AHI Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafindan üretilecek.

Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, "Ilçemiz genelinde evsel nitelikli atiklarin toplanmasinda kullanilan konteynerlerin estetik bir görüntüye kavusmasi için konteynerler yesil çim çit kafeslerin içerisine yerlestirme çalismalarina baslamistik. Ilk etapta Tarihi Çarsi bölgesinde yapilan bu uygulama vatandaslarimiz tarafindan büyük bir ilgi ile karsilanmis ve ilçenin diger bölgelerinde de uygulamanin devam etmesi için geri bildirimler alinmistik" dedi.

Yapilan arastirma ve görüsmeler neticesinde hem estetik görüntüyü birçok noktada saglamak hem de egitime katki vermek amaciyla bundan sonra üretilecek yesil çim çit kafeslerin yapimi için AHI Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile bir protokol imzalandigini ifade eden Köse, "Bu vesile ile basarili çalismalari ile gurur duydugumuz gençlerimize de destek oldugumuzu düsünüyorum. Egitime destek vermeye devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA