Mus'ta Deprem Bölgesindeki Okul Için Etkinlik

Mus’un Hasköy ilçesinde Çok Programli Anadolu Lisesi ögrencileri deprem bölgesindeki okula destek olmak için etkinlik gerçeklestirdi.

Mus'ta Deprem Bölgesindeki Okul Için Etkinlik


Milli Egitim ve Gençlik Spor Bakanliklari ile Diyanet Isleri Baskanliginin ortak yürüttügü Çevreme Duyarliyim Degerlerime Sahip Çikiyorum Projesi çerçevesinde Mus’un Hasköy Çok Programli Anadolu Lisesi, Sanliurfa ili Birecik ilçesi Anadolu Imam Hatip Lisesi ile kardes okul ilan edildi. Proje çerçevesinde kardes okullarinin ihtiyaçlarinin karsilanmasi için çalisma baslatan Hasköy Çok Programli Anadolu Lisesi ögretmen, ögrenci ve okul aile birligi etkinlik düzenledi.

Hasköy Ilçe Milli Egitim Müdürü Necdet Bozyel tarafindan açilisi gerçeklestirilen etkinlik yogun ilgi gördü. Müdür Bozyel, ögretmen ve velilerin katkilari ile düzenledikleri etkinlikten elde edilen geliri, kardes okul ilan ettikleri Birecik Anadolu Imam Hatip Lisesi Okul Aile Birligi hesabina göndererek okulun ihtiyaçlarinin karsilanmasina destek olacaklarini ifade etti.

Bozyel, uzun zaman geçmesine ragmen depremzede kardeslerini unutmadiklarini belirterek, "Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Bu konuda ögrenci ve ögretmenler çok duyarli davrandi. Vatandaslarda ilgi gösterdi. Kendi çapinda güzel bir etkinlik oldu. Gelirimizin tamami bölgeye gönderilecek" dedi.

Kaynak: İHA