Diyarbakirli Is Adamlarindan Cumhurbaskani Erdogan'a Tebrik

Diyarbakir Sanayici ve Is Dünyasi Dernegi (DISIDER) yönetimi, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i tekrar cumhurbaskanligina seçilmesinden dolayi tebrik etti.

Diyarbakirli Is Adamlarindan Cumhurbaskani Erdogan'a Tebrik
DISIDER, seçimden galip ayrilan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i tebrik etti. Sandiklardan çikan sonuç ile kazananin 85 milyon vatandas oldugu belirtilen açiklamada, Cumhurbaskani Erdogan’in güven tazeledigi kaydedildi. Zamanin birlik ve beraberligi güçlendirmek, herkesi kucaklamak zamani oldugunu ifade eden DISIDER Yönetim Kurulu Baskani Seyhmus Akbas, en kisa sürede deprem bölgelerinin ayaga kaldirilmasi gerektigini söyledi.

Akbas, “Ülkemiz 2020 yillinda baslayan pandemi izlerini silmeye çalisirken, arkasindan gelen asrin felaketi olarak adlandirilan 6 Subat depremi bizlere derin üzüntü yasatmis ve büyük bir ekonomik sikintiyi beraberinde getirmistir. Bu yikici felaketin getirdigi sikintiyla beraber hükümet seçimi birkaç ay erkene çekmis, halkimizdan güvenoyu istemistir. Milletimiz de bir kez daha Cumhurbaskanimiza yetki vererek, istikrardan yana tercihini kullanmistir. Artik 2023 seçimini geride birakarak yeni seyler söylemek zamanidir. Siyasi çekismeleri geride birakarak, ekonomimizi büyütmek zamanidir. Birlik ve beraberligimizi güçlendirmek, herkesi kucaklamak zamanidir. Deprem bölgelerini ayaga kaldirmak zamanidir. Döviz, altin, arsa, konut ve araba alimini yatirim aracindan çikarmak zamanidir. Artik zamanimizi ve enerjimizi bosa harcamadan sorunlarimizi çözmeye harcayalim. Gün dayanisma günüdür. Bu baglamda dünyada hissedilen küresel ekonomik kriz ülkemizi de etkisi altina almistir. Bu etki alanindan çikmak için Cumhurbaskanimizin tecrübesiyle yeni tedbirleri devreye alarak, zor görünen sorunlari en kisa sürede kolaylastiracagina inaniyor ve güveniyoruz" dedi.

Is dünyasi olarak kendilerine düsen her türlü fedakarligi yapmaktan kaçinmayacaklarini dile getiren Akbas, “Ayni zamanda kiymetli vatandaslarimiza bir çagri yapmak istiyoruz. Israftan, stoktan, firsatçiliktan ve lüks düskünlügünden kaçinmalarini rica ediyoruz. Unutmayalim ki hepimiz ayni geminin içerisindeyiz. Bu vesileyle 2023 seçimlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisinde halkimizi temsil edecek tüm siyasi parti milletvekillerimize kavgasiz ve basari dolu bir dönem geçirmelerini dileriz. Kendilerinden ayristirici dil kullanmaktan kaçinmalarini, ülkemizin refah seviyesini yükseltmek, vatandaslarimizin huzur ve güven tesisini saglamak, birlik ve beraberligimizin güçlenmesine katki yapmalarini bekliyoruz. Halkimizin güvenini yeniden kazanarak cumhurbaskani seçilen Recep Tayyip Erdogan’i tebrik eder, basarilar dileriz. Açiklayacagi yeni kabinenin de ülkemize ve milletimize hayirli olmasini Cenab-i Allah’tan niyaz ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA