Biga'da Deneme Sinavlarinda Basari Gösteren Ögrenciler Ödüllendirildi

Biga Kaymakamligi tarafindan hayata geçirilen Biga Akademik Basariyi Arttirma Projesi (BABAP) çerçevesinde yil boyunca düzenlenen deneme sinavlarinda basari gösteren ögrenciler ödüllendirildi.

Biga'da Deneme Sinavlarinda Basari Gösteren Ögrenciler Ödüllendirildi
Kaymakam Erdinç Dolu basarili ögrenciler ile nilüfer gölünde bir araya geldi. Etkinligine Kaymakam Erdinç Dolu, ilçe Milli Egitim Müdürü Erkan Bilen, Sube Müdürleri Remzi Altin, Aydogan Aytekin, Cem Alten, Okul Müdürleri ve BABAP deneme sinavinda basari gösteren ögrenciler katildi.

Kaymakam Erdinç Dolu yaptigi açiklamada, “Biga Akademik Basariyi Arttirma Projesi ile 8. ve 12. sinif ögrencilerimizin yil boyunca düzenlenen deneme sinavlari ile test çözme yeteneklerini gelistirmek, egitim koçlugu sistemi ile mevcut basariyi arttirmak hedeflenmistir. Proje çerçevesinde 8. sinif ögrencilerimize 7, 12. sinif ögrencilerimize 9 TYT, 7 AYT testi olmak üzere toplamda 23 sinav uygulamasi yapilmistir. Yapilan deneme sinavlarina 8. siniflar bazinda 836, 12. siniflar bazinda 945 ögrenci olmak üzere toplam 1781 ögrencimiz katilmistir. Ayrica köylerimizden tasimali sistem ile gelen ögrencilerimize de servis destegi saglanmistir” dedi.

Kaymakam Erdinç Dolu ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Erkan Bilen ögrencilere sinavlarinda basarilar dileyerek, hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA