Salihli'de, Mesleki Egitim Sanayi Is Birligi Projesi Protokolü Imzalandi

Manisa’nin Salihli ilçesinde imzalanan "Mesleki Egitim Sanayi Is Birligi Projesi" protokolüyle mesleki ve tekinik egitimle ihtiyaç duyulan nitelikli is gücü saglanmasi hedefleniyor.

Salihli'de, Mesleki Egitim Sanayi Is Birligi Projesi Protokolü Imzalandi
Manisa’nin Salihli ilçesinde mesleki ve teknik egitimle ihtiyaç duyulan nitelikli isgücünü karsilamak için "Mesleki Egitim Sanayi Is Birligi Projesi" Protokolü imzalandi. Protokol töreninde konusan Salihli Kaymakami Mehmet Kamil Saglam “Meslek liselerimizin gelismesi ve ihtiyaç duyulan isgücünün niteligini ve kalitesini artirmak için Salihli Organize Sanayi Bölgesinde bulunan isletmelerimizle is birliginin artirma gayreti içerisindeyiz. Yapilan bu projeyle isletmeleri tanitarak meslek liselerine olan ilgiyi artirip nitelikli ve kaliteli is gücüne ulasmak istiyoruz. Bu projenin uygulanmasinda emegi geçecek kurumlarimiza, Salihli Belediyesine, Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürlügüne, ISKUR Merkez Müdürlügüne, Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüze ve diger kurumlarimiza tesekkür ediyor, protokolün mesleki egitimin gelismesi adina hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Protokol imza törenine Salihli Kaymakami Mehmet Kamil Saglam, Belediye Baskani Zeki Kayda, Salihli OSB Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Demir, OSB Müdürü Çagri Duygu, Türkiye Is Kurumu Hizmet Merkezi Müdürü Huriye Özcan ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Mahmut Yenen katildi.

Kaynak: İHA