Basin Mensuplarina Sosyal Medya Bagimliligi Anlatildi

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Erzincan Bölge Müdürlügü ile Yesilay Erzincan Subesi tarafindan basin çalisanlarina yönelik sosyal medya bagimliligi konulu panel düzenlendi.

Basin Mensuplarina Sosyal Medya Bagimliligi Anlatildi
Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Erzincan Bölge Müdürlügünde düzenlenen “Sosyal Medya Bagimliligi ve Bagimlilikla Mücadelede Medyanin Rolü” temali panele, Iletisim Baskanligi Erzincan Bölge Müdür Vekili Metehan Akkaya, Yesilay Erzincan Sube Baskani Bilal Selçuk, gazeteciler ve kamu kurumlarinin basin- enformasyon çalisanlari katildi.

Ilk olarak selamlama konusmasi yapan Yesilay Erzincan Sube Baskani Bilal Selçuk, “Bizler Yesilay ailesi olarak her bireyin iyi ve saglikli yasamasi için bagimlilikla mücadelemize var gücümüzle devam ediyoruz. Egitimlerimizi 32 farkli bölgede, 32 farkli müdürlüklerde yaklasik 2 bine yakin insana bu konulari anlatmak için çalismalarimiza devam etmekteyiz. Bugün burada da egitimlere vesile olan herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra konusma yapan Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Erzincan Bölge Müdür Vekili Metehan Akkaya, “Programimiz; ‘Sosyal Medya Bagimliligi ve Bagimlilikla Mücadelede Medyanin Rolü’ üzerine olacak. Konusmacilarimiz bu gündem üzerinden sunumlarini yapacaklar ve bizi bilgilendirecekler. Davranissal bagimlilikla mücadele eylem plani çerçevesinde yaptigimiz bir çalisma. Bölge Müdürlügü olarak basin mensuplarinin beseri sermayelerinin artmasi için elimizden geleni yapiyoruz” diye konustu.

Ardindan söz alan Psikolog Merve Tunç ve Gümüshane Üniversitesi Gazetecilik Bölümü Baskani Doç. Dr. Ali Özcan katilimcilara bagimlilik üzerine genel bilgiler verdi.
Kaynak: İHA