Büyük Birlik'ten Büyükorhan Çikarmasi

14 Mayis tarihinde yapilacak genel ve Cumhurbaskanligi seçimlerine hazirlanan Büyük Birlik Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve Bursa 1.Bölge 1.Sira Milletvekili Adayi Ekrem Alfatli saha çalismalarina tempo arttirarak devam ediyor.

Büyük Birlik'ten Büyükorhan Çikarmasi
Bursa’da girilmedik kapi, sikilmadik el kalmasin mottosuyla çalismalarina devam eden Alfatli, çalismalarina Büyükorhan’da devam etti.

Önceki günlerde restore edilerek tekrar ilçe ve komsu ilçe halkinin kullanimina açilan resmi açilisi yapilan Tarihi Büyükorhan Cuma Pazari’nin açilisina katilan Alfatli açilis ile ilgili sunlari söyledi: "“Çevre il ve ilçelerden gelenlerin de yogun ilgi gösterdigi tarihi 400 yillik Cuma Pazari hem ticaretin gelismesine hem de ilçeler arasinda dostlugun pekismesine önemli katki saglamaktadir. Pazarimizi restore eden emegi geçen herkesi ayrica tebrik ediyorum. Umarim pazarimiz yeni çehresi ile bölge ekonomimize, Büyükorhan’li hemserilerimize önemli kazançlar saglayacaktir. Bölgemize hayirli olsun” diyerek görüslerini paylasti.

Cuma pazarinin açilisinin ardindan Alfatli önderliginde BBP heyeti pazari gezerek partisine genel seçimlerde oy istedi. “Ilk defa baraj derdi olmadan seçime giriyoruz. Ben inaniyorum ki Büyükorhanlilar kendi yöresinden en çok aday gösteren partimize teveccüh göstereceklerdir. Ben kendim Kozubudaklar köyünden esim de Büyükorhan’dan. Adaylarimiz içerisinde dag yöresinden ve Büyükorhan’dan toplamda alti adayimiz var. Bu seçimlerde baraj sikintisi yok. Hemserilerimizden bir oy BBP’ye bir oy da Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a oy istiyoruz” dedi.

Pazar ziyaretinin ardindan Alfatli ve arkadaslari Büyükorhan Kaymakami Furkan Öztürk, Büyükorhan Belediye Baskani Ahmet Korkmaz ve Büyükorhan Muhtarlar dernegini ziyaret ettiler basari dileklerini iletti.

Alfatli ile beraber Büyükorhan’daki saha çalismasina BBP Bursa Il Baskani Av. Haldun Filizli, Il Baskan Yardimcisi Av. Ömer Faruk Alfatli, Milletvekili adaylari Ismail Demir, Saban Demir, Kadriye Öz, Hasan Uslu, Orhaneli Ilçe Baskani Kamil Salar ve partililer de katildi
Kaynak: İHA