Ziraat Bankasindan Eskisehir OSB'ye Üst Düzey Ziyaret

Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli, Ziraat Bankasi Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Çutur ve Ziraat Bankasi Eskisehir Bölge Baskani Vehbi Bahadir Yalçin’i agirladi. Gerçeklesen görüsmede sanayicilerin talepleri ve finansa erisim konusunda istisarelerde bulunuldu.

Ziraat Bankasindan Eskisehir OSB'ye Üst Düzey Ziyaret
Ziraat Bankasi Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Çutur ve Ziraat Bankasi Eskisehir Bölge Baskani Vehbi Bahadir Yalçin, sube müdürleriyle birlikte Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. Ziyarette Eskisehir OSB Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Çetin, denetim kurulu üyeleri Erol Öz ve Hasan Hakan Bayar da yer aldi. Sanayicilerin finansal talep, öneri ve beklentileri ile ilgili istisarelerin yapildigi görüsmede Baskan Küpeli, Ziraat Bankasi’nin Türkiye ekonomisinin lokomotif sehirlerinden biri olan Eskisehir’in sanayi sektörünün büyümesi için önemli olduguna degindi.

Kalkinmanin lokomotif gücü olan sanayicilere destek sürmeli

Kalkinmanin lokomotif gücü olan sanayiye destekler artarak sürmelidir diyen Baskan Küpeli, “Özellikle devlet bankalarinin sanayicilerimizin taleplerine hizlica cevap vermesi ve saglayacaklari finansal destekler büyümeye daha fazla ivme katacaktir. Özellikle finansmana erisim konusunda Ziraat Bankasinin sanayicimize bugüne kadar olan desteginin, önümüzdeki dönemde daha da artarak devam etmesini arzu ediyoruz. Eskisehir OSB ve sanayimiz ciddi bir büyüme dönemi içinde, çok sayida yeni sanayi yatirimi yapiliyor, bunlar sehrimizin ve ülkemizin gelecegine yapilan ciddi yatirimlardir. Açilan her yeni sanayi tesisi istihdama ve üretime katki, ihracata destek anlamina gelmektedir” dedi.

Baskan Küpeli, bölgenin gelisimi ile sürdürülen yeni yatirimlar konusunda bilgi verdigi görüsmede, ziyaretlerinden dolayi Ziraat Bankasi Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Çutur, Ziraat Bankasi Eskisehir Bölge Baskani Vehbi Bahadir Yalçin ve sube müdürlerine tesekkürlerini iletti.

Üretene ve üretime destegimiz devam edecek

Ziraat Bankasi Yönetim Kurulu Üyesi Feyzi Çutur, Türkiye’nin bankasi olarak her zaman istikrarin savunucusu olduklarini söyledi.

Ziraat Bankasi olarak üretene ve üretime çok büyük destek verdiklerini ileten Çutur, Eskisehir’in Türkiye’deki önemli ticaret ve sanayi kentlerinden birisi oldugunu belirtti.

Finans sektörü olarak Eskisehir’e büyük önem verdiklerini ve Eskisehir’in ekonomik gelisimini takip ettiklerini ifade eden Çutur, “Eskisehir sanayisi üretim gücü, ihracati ve istihdamiyla, en önemlisi de finansal potansiyeli ile ülkemizin çok önemli sanayi merkezlerinden biri konumunda. Sanayi ve üretim bizler için çok önemli. Sanayicinin üretim yapabilmesi için Ziraat Bankasi olarak elimizden geleni yapmaya haziriz. Bu anlamda is birliklerine her zaman açigiz” diye konustu.

Kaynak: İHA