Yokus Asagi Inen Sokakta Sürati Ve Kazayi Önlemek Için Kasis Isteniyor

Eskisehir’de yokus asagi olan bir sokakta araçlarin süratli gitmesinden dolayi bölge halki kaza yasanmamasi adina yola kasis yapilmasini istiyor.

Yokus Asagi Inen Sokakta Sürati Ve Kazayi Önlemek Için Kasis Isteniyor
Odunpazari ilçesi Ak Cami mahallesi’nde bulunan araç geçisinin yogun oldugu Malhatun sokakta Selale Park yönünden asagiya dogru inen araçlarin hiz yapmasi tehlikeli durumlara yol açiyor. Malhatun sokagin Ak Cami ile birlesme noktasindan baslayan kisimdan itibaren Atatürk Lisesi’ne kadar devam eden yolda kasis olmamasindan dolayi hiz yapan sürücüler bölgede yasayan vatandaslari tedirgin ediyor. Bölgede yasayan vatandaslar sokagin bayir asagi olmasi nedeniyle otomobil ve motosiklet sürücülerin kimi zaman hizli gitmesinin yaslilar ve sokakta oyun oynayan çocuklara çarpma tehlikesi yasandigini dile getirdi.

Bölgede ikamet eden 70 yasindaki Akif Yilmaz, Malhatun sokakta araçlarin yokus asagi hizli geldikleri için yola kasis yapilmasi gerektigini ifade ederek, “Araçlar bu sokakta çok süratli gidiyor. Çok dikkat etmeleri lazim. Allah korusun kaza yasanabilir. Yolda kasis olsa çok iyi olur. Ara ara kasislerin olmasi lazim. Sokaktan geçen çocuklar ve yaslilar için tehlikeli oluyor. Benim torunum var. Onu bu sokaktan camiye getirirken korkuyorum. Bir de park edilmez levhasi var, ona da kimse uymuyor. Yine sokakta park edenler oluyor” diye konustu.

Kaynak: İHA