Yenisehir Belediyesinden Ücretsiz KPSS Genel Tekrar Programi

İçel’in merkez ilçe Yenisehir Belediyesi, özel bir akademi is birligiyle Kamu Personeli Seçme Sinavi (KPSS) adaylarina yönelik ücretsiz genel tekrar programi egitimleri verecek. Yenisehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 3-14 Temmuz tarihleri arasinda düzenlenecek egitim programi için kayitlar basladi.

Yenisehir Belediyesinden Ücretsiz KPSS Genel Tekrar Programi
Yenisehir Belediyesi, 23 Temmuz Pazar günü yapilacak KPSS sinavina girecek adaylari yalniz birakmadi. Genel yetenek-genel kültür ve egitim bilimleri alanlarinda verilen Türkçe, tarih, cografya, vatandaslik, gelisim psikolojisi, ögretim yöntem ve teknikleri, ölçme ve degerlendirme ile program gelistirme ve ögrenme stratejisi egitimi ile adaylar sinav öncesi genel tekrar yapma sansi yakalayacak. Uzman egitmenler tarafindan verilen egitimlerle adaylar eksikliklerini de giderirken, bilgilerini de tazeleyecek.

Egitimlere katilmak isteyen adaylar, 0530 832 49 02 veya 0532 328 49 33 telefon numarasini arayarak kayit olusturabilecek. Ulasim imkani bulunmayan adaylar için egitimlerin verilecegi Yenisehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne ayrica servis kaldirilacak.

Yenisehir Belediye Baskani Abdullah Özyigit, “KPSS, gençlerimizin is ve kariyer hedefi için çok önemli bir adim. Biz de sinava hazirlik sürecinin son etabinda KPSS adaylarimiza genel tekrar programi egitimleriyle destek verecegiz. Bu egitimleri geçtigimiz yil da vermistik. Adaylarin yogun bir ilgisi oldugunu gördük. Adaylarimizi egitimlere katilmaya davet ediyorum. Simdiden kendilerini tebrik ediyor, basarilar diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA