Tatil Bölgelerindeki Elektrik Hatlarinda Bakim Ve Onarim Faaliyetleri Artti

Trakya Elektrik Dagitim AS (TREDAS), yaz aylarinda artan nüfus yogunlugunu göz önüne alarak tatil bölgelerindeki bakim ve onarim faaliyetlerini artirdi.

Tatil Bölgelerindeki Elektrik Hatlarinda Bakim Ve Onarim Faaliyetleri Artti
TREDAS, enerjinin kaliteli, sürekli ve sürdürülebilir saglanmasi çerçevesinde Edirne’nin Kesan ilçesi basta olmak üzere Tekirdag’in Süleymanpasa, Marmaraereglisi, Sarköy ve Kirklareli’nin Vize, Demirköy, Kiyiköy, Igneada bölgelerinde bakim çalismalarini siklastirdi.

Bu çerçevede, tatil sezonunda yüz binin üzerinde insani agirlayan Edirne Isletme Müdürlügü sorumluluk alanindaki Saroz Körfezi’nde yer alan ekipler, çalismalarini yogunlastirdi. Saroz bölgesinde olusabilecek arizalara müdahale edebilmek için ekipler 7 gün 24 saat çalismalarini sürdürüyor. Tekirdag Isletme Müdürlügü sorumlulugunda yazlikçi ve günübirlik vatandaslarin yogun olarak yasadigi Kumbag, Marmaraereglisi, Sarköy, Yeniçiftlik bölgelerinde arizalarin olusmasini önlemek için enerji nakil hatlarina ariza onarim bakim ekiplerince düzenli bakimlar yapiliyor. Enerji nakil hatlari güçlendirilirken, sokak aydinlatmalari da yenileniyor.

Vatandaslarin ariza halinde 186 Çagri Merkezi, kurumun web sitesi ve Yapay Zeka TREDAS Enerjik gibi iletisim kanallarindan bilgi vermesi durumunda arizaya aninda müdahale ediliyor.
Kaynak: İHA