Özel Gereksinimli Ögrencilerin Toog'a Binme Istedigi Geri Çevirmedi

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya, özel gereksinimli ögrencilerinin istegini üzerine Togg’u okullarina götürünve ögrenciler arabaya binme ve inceleme sansi yakaladi.

Özel Gereksinimli Ögrencilerin Toog'a Binme Istedigi Geri Çevirmedi
Geçtigimiz günlerde Bilecik Özel Egitim Meslek Okulu özel ögrencileri sosyal medya üzerinden bir video yayinlayarak Vali Kizilkaya’ya çagrida bulunarak yerli ve milli otomobil Togg’u okullarina getirilmesini istedi. Bu çagriya kayitsiz kalmayan Vali Kizilkaya Togg ile okulu ziyaret ederek ögrencilerle bir araya geldi.

Togg’un yogun ilgi gördügü okulda ögrencilerin mutlulugu ve nesesine sahit olmanin verdigi onuru ifade eden Vali Kizilkaya, “Ögrencilerimizden gelen bu özel istegi geri çevirmek mümkün degildi. Biz de ilk firsatta yerli ve milli aracimiz Togg’u onlarla bulusturduk. Bilecik’imizdeki okullara sik sik Toog ile ziyaretler yaparak ögrencilerimizin meraklarina ve ilgilerine karsilik veriyoruz. Çocuklarimizin böyle güzel duygulari hissetmeleri bizim için çok kiymetli. Bu meraki diri tutmak ve ögrencilerimizin içindeki azmi sürekli tazelemek için ziyaretlerimize devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA