Otobüs Soförü Silahli Yolcuya Kursun Yagdirdi

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletindeki bir otobüste durak harici yerde inmek isteyen yolcu silahina sarilinca, soför de silahiyla karsilik verdi. Otobüs soförünün yolcuya kursun yagdirdigi anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletindeki bir otobüste yolcu, durak harici bir yerde inmek isteyince soför ile arasinda tartisma çikti. Yolcu silahini çikarinca otobüs soförü de silahini çekerek kursun yagdirdi. Yaralanan yolcu sürünerek orta kapiya yöneldi. Tartisma devam ederken, yarali yolcu kendisini disari atti. Otobüs soförü ise yolcuya ates etmeye devam etti. Tartismanin silahli çatismaya döndügü anlar, otobüsün güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Soför kolundan, yolcu bacagindan yaralandi

Polisten yapilan açiklamada, yolcu Omarri Shariff Tobias’in bacagindan, soför David Fullard’in ise kolundan yaralandigi, diger yolcularin zarar görmedigi belirtildi. Hastanede 6 gün tedavi gören yolcu, daha sonra çesitli suçlamalardan hapse atildi ve 250 bin dolar para cezasina çarptirildi. Otobüs soförünün ise görevine son verildi.

Otobüsün bagli oldugu toplu tasima sirketinden yapilan açiklamada, çalisanlarin silah bulundurmasinin sirket politikasina aykiri oldugu vurgulandi.
Kaynak: İHA