Müzisyen Onur Sener Davasinda Mütalaa Açiklandi

Ankara’nin Çankaya ilçesinde bulunan eglence mekaninda çikan tartismda, müzisyen Onur Sener’in kirik cam bardakla boynundan yaralanarak hayatini kaybetmesine iliskin 5 sanigin yargilandigi davada savci esasa iliskin mütalaasini açikladi.

Müzisyen Onur Sener Davasinda Mütalaa Açiklandi
Ankara 31. Agir Ceza Mahkemesinde görülen durusmaya tutuklu saniklar Ilker Karakas, Ali Gündüz ve Semih Soyalp ile tutuksuz saniklar Jale Erberk, Gözde Gündüz ve taraf avukatlari katildi.

Tanik beyanlari sonrasinda mahkeme baskani, cumhuriyet savcisina esas hakkindaki mütalaasini açiklamasi için söz verdi. Esasa iliskin mütalaasini sunan cumhuriyet savcisi, adi geçen saniklarin olay tarihinde Çayyolu’nda bulunan eglence mekâninda bulundugunu müzisyen Sener’in programinin ardindan tekrar sahneye çikarak sarki söyledigini ve arindan tartisma yasandigini aktardi. Ardindan saniklarin bardaklariyla disari çiktigini aktaran savci, saniklar Karatas ile Gündüz’ün ellerindeki bardaklarla Sener’e vurduklarini kirik cam bardakla boynundan yaralan Sener’in olay yerinde hayatini kaybettigini belirtti.

Savci Ilker Karatas ile Ali Gündüz’ün "kasten öldürme" suçundan müebbet hapisle cezalandirilmalarini, tutuklu sanik Soyalp ile tutuksuz diger saniklar Gündüz ve Erberk’in beratlarini talep etti.

Ara kararini açiklayan mahkeme heyeti tutuklu saniklarin bu hallerinin devamina karar vererek, durusmayi 5 Temmuz saat 10.30’a erteledi.
Kaynak: İHA