Kartini Vermeye Gelen Komsusunu Biçakla Yaraladi

Ankara’da bir kisi, kargoyla gelen kartini getiren komsusunu kendisini sürekli rahatsiz ettigini iddia ederek darp edip, ardindan biçakladi. Korku dolu anlar güvenlik kamerasina yansidi.

Kartini Vermeye Gelen Komsusunu Biçakla Yaraladi
Olay, 27 Mayis günü Etimesgut ilçesinde meydan geldi. Edinilen bilgilere göre, ikamet ettigi apartmanda yöneticilik yapan Mürsel Uludag (90), evde olmayan komsunun kargoyla gelen kartini teslim aldi. Karti ertesi gün sahibine vermeye giden Uludag, komsusu Aykut K. tarafindan darp edildi. Bununla da yetinmeyen saldirgan komsu, takip ettigi yasli adama cami avlusunda biçakla saldirdi. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida saglik ve polis ekibi sevk edildi. Karnina 4 dikis atilan Uludag, 3 günlük tedavisinin ardindan taburcu edildi. Polis ekiplerince yakalanan Aykut K. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi. Aykut K.’nin Uludag’a sürekli kendilerini rahatsiz ettigini öne sürerek saldirdigi iddia edildi.

“Gelir gelmez biçakla saldirdi”

Yasadigi korku dolu anlari anlatan Mürsel Uludag, “Komsularimiz evde olmadigi için kargosunu esime vermisler. Ertesi gün kargoyu vermek için yukariya çikip kapilarini çaldim. Kapi açilir açilmaz suratima yumruk yedim. Defalarca yumruk yedim. Saldirgana ben de vurdum. Vurmamin etkisiyle yere yigildi. Ardindan evimizin önüne gelip kapimiza tekmeler savurdu. Sonra da elinde biçakla beni camiye kadar takip etmis. Gelir gelmez bana biçakla saldirdi. Yumruklastik. Salladigi biçak karnima geldi. Sonra müdahale ettim. Ben de ona vurunca tekrar yere yikildi. Camide de kimse müdahale etmedi. Dört dikis atildi karnima. Biçak bir santim asagiya gelseydi böbreklerime saplanacakmis ama karin bosluguma denk gelmis. Saldirgandan sikayetçi olduk ama serbest kalmis” diye konustu.



“Cami avlusunda biçak saplamis”

Uludag’a ilk yardim müdahalesinde bulunan çevre esnaflardan Murat Aksoy ise, “Cami avlusunda bir gencin elinde biçak gördüm. Ben kosana kadar Mürsel amcanin karnina biçagi saplamis. Içeriden atletimi getirip yaraya baski uyguladim. Kapida kavga etmisler. Ardindan da cami avlusunda biçak saplamis. Saldirgan olayin ardindan kaçip gitmis. Yaralinin durumu iyi idi. Saglik ve polis ekiplerine ihbarda bulundum. Yaraliya ilk müdahaleyi yaptim. Yarasina baski uyguladim. Polisler de saldirgani yakalamis o sirada” dedi.

Kaynak: İHA