Beylikdüzü'nde 'Ham Madde Hirsizlari' Kamerada

Beylikdüzü’nde plastik ham madde üreten bir firmaya güpegündüz çalinti araçla gelen hirsizlar, çalisanlara aldirmadan binlerce liralik ham madde çaldi. Yasanan anlar güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi.

Beylikdüzü'nde 'Ham Madde Hirsizlari' Kamerada
Olay, Yakuplu Mahallesi’nde bulunan plastik ham madde üreten firmada yasandi. Geçtigimiz gün öglen saatlerinde firmaya çalinti ticari minibüsle gelen hirsizlik süphelileri, içeride çalisanlara aldiris etmeden araci yanastirdi. Etrafi kontrol eden hirsizlardan biri minibüsün içerisine dakikalar içerisinde toplam 20 bin TL’nin üzerindeki plastik ham maddeyi yerlestirdi. Ilk etapta minibüstekileri müsteri sanan çalisanlar durumu fark edince sahislari kovalamaya basladi.

Yasanan anlar güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedilirken, hirsizlik süphelileri geldikleri araçla kaçti. Polis kaçan süphelileri ariyor.

Olay sirasinda içeride olan ve hirsizlari kovalayan is yeri çalisani Ismail Safra, "Bir minibüs dükkanin önünden geçip 20 metre ötede duruyor. Burayi gözetliyorlar. Kapinin önünde kimseyi görmüyor. Sonra dükkanin önünde yaklasik arabanin boyunda iki tane ham madde var. Oraya dogru yanasiyor. Minibüsteki hirsizlar hazir bekliyorlar. Araçtan inip ham maddeleri çaliyorlar. Arabayi fark ettim fakat dükkana sürekli müsteri girdigi için hirsizlari da müsteri zannettim. Ben de o esnada kalipla ugrasiyordum. Oraya dogru ilerledim. Farkli insanlar görünce durumun farkina vardim. O esnada bagirinca arabayi çalistirip kaçtilar" dedi.

Kaynak: İHA