Bafra OSB'nin 5,5 Kilometrelik Beton Yolu Tamam

Samsun Büyüksehir Belediyesi, Bafra Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) 5,5 kilometrelik beton yol çalismasini tamamladi.

Bafra OSB'nin 5,5 Kilometrelik Beton Yolu Tamam
Büyüksehir Belediyesi, Bafra OSB’nin yol problemini çözdü. Konforlu ulasim imkani saglayan 5.5 kilometrelik beton yol, Bafra OSB’nin degerine deger katti.

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Bafra OSB yolunun yapilmasinin çok büyük bir öneme sahip oldugunu belirterek, “Yolun genisligi ve güvenligi önemliydi. Hizli bir çalisma yaparak beton yolumuzun yapimini tamamladik. OSB’nin degerine deger katacak bir yol oldu. Kentimizin ekonomisi için çok önemli olan Organize Sanayi Bölgelerimizin ve burada faaliyet gösteren is insanlarimizin tüm ihtiyaçlarini karsilamak için her zaman yanlarindayiz. Kentimizdeki OSB’lerin alt yapi ihtiyaçlarini karsilamak için hassasiyetle çalismalarimizi sürdürüyoruz“ dedi.



“Genisletilen yol konforlu hale getirildi”

Bafra OSB beton yol çalismasiyla ilgili bilgi veren Yol Yapim Bakim ve Onarim Dairesi Baskanligi Bafra Ilçe Sefi Salih Mollahüseyinoglu, “Bu yolda vatandaslar uzun yillardir yasadigi problemler vardi. Daha önce stabilize olan yolumuzda kamyonlar ve binek araçlar sikintili bir sekilde ulasim sagliyorlardi. Yaptigimiz planlama ile yol genisletme çalismalarimiz tamamlandi. Yol genisletme çalismalarimizin ardindan altyapi yapildi. Ardindan da hizla beton yolumuzun yapimini gerçeklestirdik. Su anda çizgileri çizilmis bir halde tasit trafigine açik. Kamyonlar ve binek araçlar rahatlikla ulasimlarini bu yoldan daha konforlu bir sekilde saglayabiliyorlar” diye konustu.



Büyüksehir’e tesekkür

Yapilan yolun çok güzel oldugunu belirten Mustafa Kaya isimli vatandas ise “Önceden tozdan çamurdan buradan araba gitmiyordu. Daha önce böyle beton bir yol görülmedi. Uzun yillardir burada yol problemimiz vardi. Çok zorluk çekerdik. Yolun yapiminda katkisi olan herkese tesekkür ederim. Hepsinden Allah razi olsun” diye konustu.



“Sorun çözüldü”

Ramazan Dikmen ise sürekli bu yolu kullandigini söyleyerek “Daha önce çok tozlu ve çamurluydu. Su an tüm sorunlarimiz çözüldü. Çok güzel oldu. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Bafra OSB yolunun sik kullanildigini ve araç trafiginin fazla oldugunu dile getirerek “Vatandaslar önceden bu yolda giderken çok rahatsiz oluyorlardi. Vatandas olarak sorun yasiyorduk. Simdi ise çok güzel bir yol yapildi” seklinde konustu.

Kaynak: İHA