Atasehir'de Is Yerinin Önünden Kaçirilan Oto Yikamacinin Cesedi Çuval Içinde Bulundu

Atasehir’de oto yikama isi yapan bir kisi, is yerinin önünde bir araca bindirilerek ormanlik alana kaçirildi. Burada iskence edilen ve öldürülen kisinin cesedi, Üsküdar’da bulunan bir is yerinde çuval içerisinde bulundu. Polisin cinayete iliskin çalismalari sürüyor.

Atasehir'de Is Yerinin Önünden Kaçirilan Oto Yikamacinin Cesedi Çuval Içinde Bulundu


Atasehir’de Yenisahra Mahallesinde 27 Mayis Cumartesi Günü yasanan olayda, iddiaya göre saat 14.30 siralarinda oto yikamaci Metin Üreyil is yerinin önünden bir araca bindirilerek Maltepe’de ormanlik alana kaçirildi. Burada iskence gören ve darbedilen Metin Üreyil, ardindan basindan vurularak öldürüldü. Üreyil’in cesedi çuvala konularak Üsküdar’da Cumhuriyet Mahallesi’nde banyo malzemeleri yapan bir is yerine götürüldü.

Metin Üreyil’den haber alamayan yakinlari, polise giderek kayip basvurusunda bulundu. Polis ekipleri, güvenlik kamerasi görüntülerinin de incelenmesiyle Metin Üreyil’in Üsküdar Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir is yerine götürüldügünü belirledi. Belirlenen adrese giden ekipler, Üreyil’in çuval içinde bulunan cesedini buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasi sonrasinda ceset, Istanbul Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Istanbul Adli Tip Kurumunda islemlerin ardindan cenaze topraga verilmek üzere ailesine teslim edildi.

Olayin alacak verecek meselesinden kaynaklandigi iddia edilirken, polisin çalismalarinin sürdügü ve olaya iliskin gözaltina alinanlar oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA