Üniversite Ögrencileri Çuval Fabrikasinda Incelemelerde Bulundular

Atatürk Üniversitesi Oltu Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Is Sagligi ve Güvenligi programi ögrencileri Mesleki Uygulama dersi kapsaminda Is Güvenligi uzmani Yunus Zozik esliginde Mithat Güzel Çuval Fabrikasini ziyaret ettiler.

Üniversite Ögrencileri Çuval Fabrikasinda Incelemelerde Bulundular
Oltu Meslek Yüksek Okulu Ögr. Gör. Is Güvenligi uzmani Yunus Zozik Oltu Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Is Sagligi ve Güvenligi programi kapsaminda ögrencileri Mesleki Uygulama dersi kapsaminda Mitat Güzel Mitatoglu sentetik çuval ve Güzel Big Bag fabrikasini ziyaret ettiler.

Fabrikada ögrencileri misafir eden Mitat Güzel Mitatoglu sentetik çuval ve Güzel Big Bag Fabrikasi Yönetim Kurulu Baskan yardimcisi Erkan Güzel ziyarette öncelikle çuval üretim yöntemi ve teknikleri ile ilgili bilgi verdi. Güzel, güvenligine yönelik is yerindeki tehlike kaynaklari ve bu tehlikelere karsi alinan tedbirler hakkinda ögrencilere bilgiler aktardi.

Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Erkan Güzel “Ögrencilerimizin fabrikamizi ziyaretinden son derece memnun oldum. Umuyorum genç kardeslerimize faydali bilgiler verebilmisizdir. Gençlerimizi Artik sunu demelidirler ki bizim yerinde nutuklar atan degil “ben de varim” diyerek cesaretle yerinden dogrulan bir dinamik bir nesle ihtiyacimiz var ve bu cesaret gençlerimizde var, yeter ki ufkunu yüksek tutsun” diye konustu.

Kaynak: İHA