Sahinbey Millet Kütüphanesi Hizla Yükseliyor

Sahinbey Belediyesi tarafindan Akkent Mahallesi’nde yaptirilan Sahinbey Millet Kütüphanesi’nin çalismalari tüm hizi ile sürerken Baskan Mehmet Tahmazoglu, insaatta görev yapan isçilerle bir araya geldi.

Sahinbey Millet Kütüphanesi Hizla Yükseliyor
Sahinbey Belediyesi, Sahinbey Millet Kütüphanesi’nin çalismalarini büyük bir titizlikle sürdürüyor. Egitime ve gençlere yönelik projeleriyle gönüllere taht kuran Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu Türkiye’nin en büyük ikinci kütüphanesi olacak olan Sahinbey Millet Kütüphanesi’nin yapim çalismalarini yerinde inceleyerek çalismalarla ilgili bilgi aldi.

24 saat açik olacak

Türkiye’nin en büyük ikinci kütüphanesinin çalismalarinin devam ettigini ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, "40 bin m2 insaat alani olan ve Türkiye’nin ikinci büyük kütüphanesi olacak olan Sahinbey Millet Kütüphanesi’nin insaat çalismalari araliksiz bir sekilde devam ediyor. Bes katli olacak olan kütüphanemizin içerisinde grup çalisma salonlari, çocuk kütüphanesi, engelsiz yasam kütüphanesi, yemekhane ve kafeterya, ücretsiz internet hizmetleri ile 24 saat açik olacak. Üniversitelerdeki bilgiye kütüphanemizden ulasilabilecekleri dijital imkânlari da gençlerimize sunmus olacagiz. Kütüphanemizin ihtisami beni de çok heyecanlandiriyor. Biran önce tamamlamak için ekibimizle birlikte gece gündüz çalisiyoruz. Kütüphanemiz simdiden sehrimize hayirli ugurlu olsun" dedi.

Kaynak: İHA