GSO TOBB Delegelerine Hizmet Seref Belgesi Verildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Genel Kurulu çerçevesinde düzenlenen törende, Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) TOBB delegeleri Sami Konukoglu, Metin Erturhan ve Cemil Turgay Direkçi’ye Hizmet Seref Belgesi verildi.

GSO TOBB Delegelerine Hizmet Seref Belgesi Verildi
TOBB 79. Genel Kurul Hizmet Seref Belgesi Takdim Töreni, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla TOBB Ikiz Kuleler Konferans Salonu’nda gerçeklestirildi.

TOBB delegeliginde 10, 20, 30 ve 40 yilini dolduran üyelere, Cumhurbaskani Yardimcisi Fuat Oktay, Cumhurbaskanligi Yüksek Istisare Kurulu Üyesi (Eski Meclis Baskani) Cemil Çiçek, Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, , Hazine ve Maliye Bakani Nurettin Nebati, TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu, Önceki Dönem Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, GSO Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu, Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi, GSO Genel Sekreteri Yusuf Iymen, Ticaret Bakanligi, TOBB Genel Kurul Divani, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Delegeleri ile oda-borsa baskanlarinin da katilimlariyla plaket verildi.

TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu yaptigi konusmada, birlik, beraberlik ve vefaya büyük önem verdiklerini belirterek, “Büyüklerimizin dedigi gibi, marifet iltifata tabidir. Iste bizde burada, camiamiza en uzun süre hizmet etmis arkadaslarimiza, fazlasiyla hak ettikleri Hizmet Seref Belgelerini takdim etmek üzere bir araya geldik. Ne mutlu bizlere ki, camiamizda hep böyle degerli insanlari tanidik ve birlikte çalistik. Onlarin emekleri ve gayretleriyle, Oda ve Borsalar, reel sektörün hizmet merkezleri haline geldi. Kurumsal hizmet kapasiteleri büyüdü, daha iyi, daha kaliteli hizmet sundular. Dünyanin örnek aldigi bir yapiya dönüstüler. Sirketlerimizin büyümesini, disariya açilmasini sagladilar. Böylece memleketimize daha çok yatirim, üretim, ihracat ve istihdam kazandirdik. Tüm bunlari, el birligi, gönül birligi, akil birligiyle basardik. Allah, bu ülke için emek veren, alin ve akil teri döken, herkesin basarilarini daim kilsin” dedi.

Konusmalarin ardindan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu TOBB bünyesinde 10, 20, 30 ve 40 yilini dolduran üyeleri temsilen bazi oda ve borsa baskanlarina Hizmet Seref Belgeleri ve plaketlerini vererek hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA