Yenice Mezarliginin Tehlike Olusturan Duvari Yenileniyor

Isparta Belediyesi, Yenice Mahallesi Mezarliginin 2501 sokak kisminda yikik durumda olan ve tehlike arz eden tas duvari yeniliyor. Çalismalarda yikik duvar kaldirilirken, yerine yeniden tas duvar yapiliyor.

Yenice Mezarliginin Tehlike Olusturan Duvari Yenileniyor
Yenice Mahallesi Mezarliginin 2501 sokak kismindaki tas duvar uzun yillardir bakimsizliktan dolayi yikik bir durumda tehlike arz ediyordu. Duvardan kaldirim ve yola düsen taslar dolayisiyla hem yayalar hem de sürücüler zor anlar yasiyordu. Isparta Belediyesi, tas duvarin yenilenmesi için çalisma baslatti. Yikik ve tehlike arz eden duvar kaldirilirken, yerine yeni tas duvar yapiliyor.

Yenice Mahallesi Muhtari Ismail Akkaya, zamanin sartlarina göre yillar önce yapilan tas duvarin yikik durumda olmasi dolayisiyla kaldirimda yürüyen vatandaslar için tehlike arz ettigini, bu durumu belediyeye bildirmelerinin akabinde çalismalarin basladigini söyledi.

Bölgede en büyük problemin daha önce yolun yanlis açilmasi oldugunu kaydeden Akkaya, “Yolun inis kolunda sag tarafa dogru alt kavsak birbirini karsilamiyordu. Yapmis oldugumuz çalismada yolun sag kolu açilacak ve alt yol ile üst yol birbirini karsilamis olacak. Bu sekilde de mahallemiz daha güvenli olacak. Yapilan çalismalardan dolayi Belediye Baskanimiz Sükrü Basdegirmen ve Belediye Baskan Yardimcimiz Serkan Kaya’ya çok tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA