Sel Sularinin Sürükledigi Otobüste Mahsur Kalan 28 Yolcu Kurtarildi

Manisa’nin Saruhanli ilçesinde saganak yagis sonrasi sel sularinin sürükledigi otobüste mahsur kalan 28 yolcu, Manisa Büyüksehir Belediyesi itfaiyesi ve MASKI ekiplerinin yardimiyla kurtarildi.

Sel Sularinin Sürükledigi Otobüste Mahsur Kalan 28 Yolcu Kurtarildi


Saruhanli ilçesine bagli Koldere ve Mütevelli Mahallelerinde, aksam saatlerine dogru yasanan saganak yagis sonrasi su baskinlarina teslim oldu. Gelen ihbar üzerine harekete geçen Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi ile MASKI ekipleri seferber oldu. MASKI MAKOM ekipleri ve Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi harekete geçerek sahadaki olumsuzluklara müdahale ediyor.

Öte yandan MASKI Genel Müdürü Burak Aslay ve Genel Müdür Yardimcisi Gökhan Çevik de yagistan etkilenen bölgeye intikal etti. Itfaiye Dairesi Baskani Gürhan Inal da ekipleri ile birlikte su tahliye çalismalarina destek verdi. Su tahliye çalismalari devam ediyor.

Otobüste mahsur kalan yolcular tahliye edildi

Yogun saganak yagisin yasandigi bölgede bir otobüs de sel sulari tarafindan sarampole sürüklendi. Bölgeye intikal eden MASKI ve Itfaiye Dairesi Baskanligi ekipleri 28 yolcuyu güvenli bir sekilde tahliye etti.
Kaynak: İHA