Takla Atan Off-Road Aracini Görenler Bölgeye Kostu

Sakarya’nin Adapazari ilçesinde kavsakta otomobil ile çarpisan off-road araci takla atti. Kazayi gören vatandaslar yarali sürücü için seferber olurken, yarali sikistigi yerden itfaiye ekiplerince kurtarildi.

Takla Atan Off-Road Aracini Görenler Bölgeye Kostu
Kaza, saat 11.45 siralarinda Adapazari ilçesi Sedat Kirtetepe Caddesi üzerinde DSI kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.K. idaresindeki 54 EM 535 plakali Land Rover marka off-road araci ile H.K. idaresindeki 54 AHF 530 plakali Opel marka otomobil kavsakta çarpisti. Çarpismanin etkisi ile savrulan off-road araci takla atti. Ters dönen araç içerisinde sürücü sikisti. Kazayi gören çevredeki vatandaslar yardima kosarken, bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Sikisan sürücüyü kurtarabilmek için vatandaslar ve ekipler seferber oldu. Olay yerine ulasan itfaiye ekiplerince yarali sürücü sikistigi yerden kurtarildi. Saglik ekiplerine teslim edilen yarali K.K. hastaneye kaldirildi.

Kaza nedeniyle sehrin önemli noktalarindan biri olan kavsakta trafik durdu. Araçlarin çekilmesinin ardindan polis ekipleri trafigi açarak araç geçisini tekrar sagladi.

“Kazayi görünce hemen kostuk”

Kazaya tanik olan Nejat Babacan, “Beyaz otomobile vurunca cip savruldu. Iki teker üzerine kalkti, yol kenarindaki kaldirima vurunca ters döndü. Biz de hemen kostuk. 10-15 dakika kadar konustuk. Ayaklarini oynatabiliyordu, konusabiliyordu. Herhangi bir sikinti yoktu. Ayak kisminin sikistigini söyledi, o esnada bölgeye gelen itfaiye ekipleri sürücüyü çikardilar. Durumu iyi” dedi.

Yaralinin durumunun iyi oldugu ögrenilirken, kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA