Konya'daki Kazada Hayatini Kaybedenlerin Sayisi 3'E Yükseldi

Konya’nin Beysehir ilçesinde 5 gün önce meydana gelen trafik kazasinda agir yaralanan minibüs sürücüsü 21 yasindaki Emre Erdogan da hastanede verdigi yasam mücadelesini kaybetti.

Konya'daki Kazada Hayatini Kaybedenlerin Sayisi 3'E Yükseldi
Kaza, 22 Mayis Pazartesi günü Beysehir-Isparta Karayolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emre Erdogan’in kullandigi minibüs ile karsi yönden gelen Saban K. idaresindeki kamyonet Gölkasi Mahallesi yakinlarinda çarpisti. Kazada, her iki aracin sürücüsü ile minibüste yolcu olarak bulunan Mevlüt A., sikistiklari yerden itfaiye ve saglik ekiplerinin uzun süren çalismasi sonrasinda çikarilabildi. Sürücü Emre Erdogan minibüste bulunan babasi Isa ve annesi Gülay Erdogan’la birlikte yarali olarak Beysehir Devlet Hastanesine kaldirildi. Agir yarali olanlardan Isa (46) ile esi Gülay Erdogan (45) hastanede yapilan tüm müdahaleye ragmen kurtarilamadi. Ogullari Emre Erdogan ise hayati tehlikesi sebebiyle hava ambulansiyla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

21 yasindaki Emre Erdogan’in Konya’daki hastanede yogun bakim ünitesinde 5 gündür devam eden yasam mücadelesini bugün kaybettigi ögrenildi. Kazada Emre Erdogan’in da vefatiyla ölü sayisi 3’e yükseldi. Emre Erdogan’in 4 ay önce vatani görevini tamamlayarak Beysehir’de ikamet eden ailesinin yanina yerlestigi belirtildi. Emre Erdogan’in cenazesinin de otopsi islemlerinin tamamlanmasinin ardindan Hüyük ilçesine götürülerek dogum yeri olan Çamlica Mahallesi’nde defnedilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA