Kagit Gibi Ezilen Araç 3 Kisiye Mezar Oldu

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde kargo kamyonuyla çarpismasi sonucu kagit gibi ezilen otomobildeki 3 kisi hayatini kaybetti. Kazada kamyon sürücüsü yaralandi.

Kagit Gibi Ezilen Araç 3 Kisiye Mezar Oldu
Kaza, saat 03.00 siralarinda Sarayköy ilçesine bagli Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; seyir halindeki kargo kamyonuyla, birlikte gezmeye çikan 3 arkadasin bulundugu Fiat marka otomobil kavsakta çarpisti. Kazada otomobilin kagit gibi ezildigini gören diger sürücüler, 112 Acil Çagri Merkezinden yardim istedi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida saglik, itfaiye ve trafik ekibi sevk edildi.

Saglik ekibi, yaptigi kontrollerde otomobilde bulunan Emre Yilmaz, Burhan Yormaz ve Mustafa Kocabas’in hayatini kaybettigi belirledi. Kazada yaralanan bir kisi ise hastaneye kaldirildi. Hurdaya dönen araçtaki cansiz bedenler, itfaiye ekibi tarafindan çikarildi. 3 kisinin cenazesi Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Can kaybinin yaninda maddi kaybin da yasandigi kazaya karisan araçlar, çekici yardimiyla yoldan kaldirildi. Kazayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA