Baskan Özakalin, TOBB Baskani Hisarciklioglu'nu Ziyaret Etti

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO) Yönetim Kurulu Baskani Saim Özakalin, TOBB ’un 79. Genel Kurulu öncesi TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nu makaminda ziyaret etti.

Baskan Özakalin, TOBB Baskani Hisarciklioglu'nu Ziyaret Etti
Baskan Özakalin ziyarette, Erzurum’un kalkinmasi, sehrin ve is dünyasinin sorunlarinin çözümü için ETSO’nun yürüttügü projelerle ilgili TOBB Baskani Hisarciklioglu ile görüs alisverisinde bulundu. Özakalin, Erzurum’un 6. Tesvik Bölgesi kapsamina alinmasi basta olmak üzere, 2. OSB alaninin genisletilmesi ve Ilin 2009 yilinda oldugu gibi yeniden Mücavir Il Kapsamina alinmasi gibi Erzurum’u sanayilesme, üretim, istihdam ve ticaret anlaminda bir üst seviyeye çikaracak konularla ilgili görüslerini paylasti.

Baskan Özakalin ziyarette ayrica, asrin felaketinin ardindan Erzurum is dünyasi ve hayirsever vatandaslarin katkilariyla toplanan 2 milyon 525 liranin, depremzede vatandaslara kalici konut yapimi için TOBB öncülügünde baslatilan, “El Verin, Ev Yapalim” kampanyasinin hesabina aktarilacagini ifade etti.

ETSO Yönetim Kurulu Baskani Özakalin, 31 Mayis 2023 Çarsamba günü gerçeklestirilecek olan TOBB’un 79. Genel Kurulu’nun is dünyasina, Oda ve Borsalara ve ülkemize hayirli olmasi temennisinde bulundu.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden TOBB Baskani Hisarciklioglu ise; Erzurum’un potansiyelleri göz önüne alindiginda 6. Tesvik Bölgesi kapsamina alinmayi hak ettigini vurgulayarak, Genel Kurulun ardindan yakin bir zamanda Erzurum’u ziyaret edecegini ve ETSO’nun projeleri ve talepleriyle ilgili olarak sehrin is dünyasiyla daha detayli istisarelerde bulunacagini söyledi.

Kaynak: İHA