Baskan Güngör'den Çagri Açiklamasi 'Sandiga Gidelim'

AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, 28 Mayis Cumhurbaskanligi 2. tur seçimleri öncesinde bir mesaj yayimladi. Güngör, mesajinda yarin yapilacak seçim öncesinde ‘sandiga gidelim’ çagrisinda bulunarak, “28 Mayis seçimi ülkemizin bekasi, istiklali ve istikbali açisindan hayati bir öneme sahip” dedi.

Baskan Güngör'den Çagri Açiklamasi 'Sandiga Gidelim'


Baskan Güngör, mesajinda, Cumhurbaskanligi seçiminin önemine degindi. Vatandaslara çagrida bulunan Güngör, “14 Mayis’ta milletimiz AK Parti’ye ve Cumhur Ittifaki’na teveccühünü gösterdi. 28 Mayis seçimi de ülkemizde Cumhurbaskanligi sisteminin oturmasi açisindan çok önemli. 28 Mayis seçimi ülkemizin bekasi, istiklali ve istikbali açisindan hayati bir öneme sahip. Çok sükür 14 Mayis’ta da vatandaslarimiz rekor bir katilimla demokrasinin bir örnegini verdi. Herkes sandiga gitti ve kendi görüsünü sandiga yansitti. Insallah tüm hemsehrilerimizi sandiga davet ediyorum. ’Nasil olsa kazandik’ gibi bir rehavete kapilmadan herkesin sandiga gidip demokratik hakki olan vatandaslik görevini yerine getirmesini talep ediyorum. Ülkemizin kalkinmasi, gelismesi ve iyi idare edilmesi için herkesin bu güzel ülke için, yarinlarimiz için 10 dakikasini vererek oy kullanmaya davet ediyorum. Ümit ediyorum ki, Cumhurbaskanimiz önümüzdeki dönemde de ülkemizin idaresinde direksiyon basinda istikrari devam ettirecek. Çok daha güzel günlere istikrar yönünde vatandaslarimiz oy kullanacaktir" dedi.



Baskan Güngör, mesajinin sonunda güçlü ve büyük bir Türkiye için çalismalarina devam edeceklerini vurgulayarak, "Istikrar, huzur, refah, istikbal ve güçlü Türkiye için yarin sandiklara ve milli iradeye sahip çikmak hepimizin görevi. Insallah Cumhurbaskanimiz yine kazanacak ve ülkemiz tekrar istikrarli bir sekilde yönetilerek mutlu ve refahini yükselterek yoluna devam edecek" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA