Denizli Esnaf Odasi Baskanlari Ekonomik Gelismeleri Degerlendirdi

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi tarafindan düzenlenen baskanlar kurulu toplantisinda, odalara düsük faizli kredi verilmesi konusunda ele alindi.

Denizli Esnaf Odasi Baskanlari Ekonomik Gelismeleri Degerlendirdi


Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi tarafindan Antalya’da gerçeklestirilen Baskanlar Kurulu Toplantisina Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Antalya Esnaf Ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Adlihan Dere, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birlik Baskani Mehmet Ali Erbegi, Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligine bagli oda baskanlari katildi.



Toplantinin açilis konusmasini gerçeklestiren Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birlik Baskani Mehmet Ali Erbegi, her zaman istisare çerçevesi içinde oda baskanlari ve esnaflar ile hareket ettiklerini belirterek, sorunlari ve çözüm önerilerini üst makamlara tasimaya devam ettiklerini söyledi.

Esnafin sorunlari ve çözümlerini çok iyi bildiklerini belirten Erbegi, konularin yakindan takipçileri olduklarina isaret etti. Erbegi, odalarin maddi sikintilarina çözüm için düsük faizli krediler konusunda Maliye Bakanligi ve Cumhurbaskanligi ile görüsmelerin siklikla devam ettigini ifade etti.



Antalya Esnaf Ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Adlihan Dere de Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi ile ortak projeler ve çalismalar yaptiklarini dile getirerek birlik ve beraberlik içinde çalismalarina hizla devam ettiklerine dikkat çekti.

Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki ise yerel yönetimler olarak her zaman esnafin, esnafi temsil eden odalarin ve Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi ile istisarelere büyük önem verdigini belirtti.

Kaynak: İHA