Aydemir Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiza Vefada Ahdimiz Bir'

AK Parti 27’inci Dönem Milletvekili Aydemir, ‘21 yildir Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Liderliginde sürdürülen büyük ve güçlü Türkiye seferi, 28 Mayis’ta Hakkin inayeti, halkin teveccühü ile zirveye varacak; yüce Milletimizin kutlu yürüyüsü ‘Türkiye Yüzyili’ ile destanlasacaktir.’ dedi.

Aydemir Açiklamasi 'Cumhurbaskanimiza Vefada Ahdimiz Bir'
Aydemir’in Degerlendirmesi

Aydemir, ‘‘Halkimizin duasi; Insanlik vicdaninin sesi, mazlum ve magdurlarin hamisi abide liderimiz Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’la beraberdir. Islam ümmeti, Türk Dünyasi ve Büyük Türk Milleti Cumhurbaskanimizin açtigi ufukta sabitkadem, gösterdigi hedeflere varmada kararlidir. Bu hedef Türkiye Yüzyilini küresel idrake belletmektir. ‘ degerlendirmesinde bulundu.

Aydemir Köprüköy’deydi

AK Parti 25, 26 ve 27’inci dönem Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir 28 Mayis Cumhurbaskanligi seçim çalismalari kapsaminda Köprüköylülerle bulustu. Erzurum merkez etapli çalismalarini tamamlayan, Pasinler Ilçesinde istisare ziyaretlerinde bulunan Aydemir, Köprüköy’de esnafla görüstü, esrafin tespitlerini paylasti, ilçenin nabzini ölçtü.

Aydemir’den Ak Istisare

Aydemir Köprüköy çalismasi düzeyinde AK Parti Ilçe Teskilatiyla bir araya geldi. Köprüköy Ilçe Baskani Ridvan Aras, Ilçe Teskilati Yönetim Kurulu mensuplari ve AK Parti üyeleriyle 28 Mayis Seçimlerine yönelik istisarede bulunan Aydemir, kuruldugu günden bu yana AK Davaya bagli kalan ve destek sunan Köprüköy’ün Cumhurbaskani Erdogan’a olan inancini rekor bir oyla ifade edecegini belirtti.

‘Teskilatlarimizla Iftihar Ediyoruz’

Aydemir AK Parti ilçe Baskanligi ziyareti sonrasinda yaptigi açiklamada, ‘Köprüköy Ilçe Baskanligimizda 28 Mayis’a dönük çalismalari ele aldik. Ahdimiz net: 14 Mayista alinan yüzde 77’lik oy oranini insaallah yüzde 90’lara tasiyacagiz. Sayin Cumhurbaskanimiza vefada yarisan Teskilatimizla iftihar ediyoruz. ‘ kaydini düstü.

Aydemir Baskan Belli’nin Konugu Oldu

Aydemir istisarelerini beraberindeki heyetle birlikte Köprüköy Belediyesinde sürdürdü. Köprüköy ilçe Belediyesini ziyaret eden Aydemir, Baskan Osman Belli ve Belediye yöneticileriyle seçim sürecini konustu.

Belli görüsmede ilçede yürütülen çalismalar ve sosyal belediyecilik odaginda ortaya konulan dayanisma hizmetleri hakkinda bilgi verdi.

Baskan Belli ve ekibine basari dileginde bulunan Aydemir, Köprüköy’ün Ipekyolu güzergahinda tarihi bir isleve oldugunu, ilçe sakinlerinin bu güzide kimlik içinde yine tarihi bir durusla Cumhurbaskani Erdogan’a destek vereceginden emin bulunduklarini kaydetti.

Kaynak: İHA