Bilecik'te Yasanan Biçakli Sopali Kavgada 11 Kisi Yaralandi, 4 Kisi Tutuklandi

Bilecik’te iki grup arasinda üzerine araba sürme iddiasi ile çikan kavgada 1’i biçakla, digerleri sopa ve yumruk darbesiyle 11 kisi yaralanirken, olayla ilgili yakalanan 4 kisi tutuklandi.

Bilecik'te Yasanan Biçakli Sopali Kavgada 11 Kisi Yaralandi, 4 Kisi Tutuklandi
Olay; Bilecik’in Sögüt ilçesine Orta mahallede meydana geldi. Iddiaya göre; Halil Efe K. isimli sahis, Yigitcan G. isimli sahsin üzerine arabasini sürdü. Ardindan ikili arasinda sözlü tartisma basladi.

Ardindan küfürlesme kadar giden tartisma bir anda kavgaya dönüstü. Ardindan Halil Efe K. arabadan silah ve sopa çikardi. Yigitcan G.’nin akrabalari ve Halil Efe K.’nin arkadaslari da olayi karisinda iki grup arasinda silahli sopali kavga çikti. Burada yaralanalar ambulans ile Sögüt Ilçe Devlet Hastanesine kaldirildi. Halil Efe K.’nin babasi Murat K. biçakla hastane bahçesinde karsi gruba saldirirken, olaylar yeniden büyüdü. Murat K. biçakla Hüseyin K.’yi biçakladi. Polis olaylari büyümeden önlerken, yasanan kavgada 1i biçakla digerleri sopa ve yumruk darbesiyle 11 kisi yaralandi.

Polisin çalismalari sonucu yakalanan ve gözaltina alinan Yigit G., Halil Efe K., Murat K. ve I.C. çikarildiklarini mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA