Kasap Dükkaninda Kanli Hesaplasma Açiklamasi 1 Ölü

Sakarya’nin Serdivan ilçesinde kasap dükkani içerisinde çikan silahli kavgada 1 kisi hayatini kaybetti. Beraber is yaptigi kisiyi silahla vuran kasap dükkani sahibi karakola giderek teslim oldu.

Kasap Dükkaninda Kanli Hesaplasma Açiklamasi 1 Ölü


Olay, Serdivan ilçesi Arabacialani Mahallesi Eski Kazimpasa Caddesi üzerinde bulunan bir kasap dükkani içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarinda alacak verecek meselesi bulundugu ögrenilen is yeri sahibi Serkan H. ile Serkan Canbaz arasinda tartisma yasandi. Yerini kavgaya birakan olayda kasap dükkani sahibi Serkan H., yaninda bulundurdugu silah ile Serkan Canbaz’i vurdu. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulasan saglik ekiplerince yapilan kontrollerde Canbaz’in hayatini kaybettigi belirlendi.

Olayin ardindan süpheli Serkan H. ise karakola giderek polis ekiplerine teslim oldu. Canbaz’in cansiz bedeni, olay yerinde yapilan incelemelerin ardindan otopsi yapilmak üzere Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Adli Tip Merkezine kaldirildi. Olay ile alakali inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA